Με ψυχή λιονταριού και καρδιά ομάδας, το τμήμα U-11 της Ακαδημίας Δαβουρλής Κ’92 έδωσε το «παρών» στο διεθνές τουρνουά eliteneoncup στην κατηγορία U-12, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα.
Τα «μικρά» της ομάδας αγωνίστηκαν με πάθος, ενότητα και σεβασμό, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο εντός όσο και εκτός των γραμμών του γηπέδου. Με αφετηρία τη σωστή ποδοσφαιρική εκπαίδευση και οδηγό τις αρχές της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας, οι μικροί αθλητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο και τον χαρακτήρα τους απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου.
Στο πλευρό τους, ο προπονητής Δημήτρης Ράπτης, ο οποίος με την εμπειρία και τη μεθοδικότητά του μετατρέπει κάθε αγωνιστική δοκιμασία σε πολύτιμο μάθημα, ενισχύοντας τη διαμόρφωση των αυριανών αθλητών και ανθρώπων.
Η παρουσία της ομάδας στο τουρνουά ήταν μια εμπειρία γεμάτη συγκινήσεις και διδάγματα, μια επιβεβαίωση πως με δουλειά, όραμα και ενότητα, η πρόοδος είναι μονόδρομος.