Δείπνο και νέο φιλικό για τον Ατρόμητο Πατρών

Η ομάδα του Ατρομήτου Πατρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με ένα σημαντικό φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί σήμερα, Σάββατο, στο γήπεδο Atlas Arena, με ώρα έναρξης 17:30.

Την Παρασκευή το βράδυ, η πορτοκαλί οικογένεια του Ατρομήτου Πατρών δείπνησε στην «Ταβέρνα ο Γιάννης», ιδιοκτησίας του κ. Μιχάλη Νικολόπουλου, τον οποίο η διοίκηση και η ομάδα ευχαριστούν θερμά για την ευγενική του χορηγία. Το προσωπικό του καταστήματος υποδέχθηκε θερμά την ομάδα, προσφέροντας υπέροχα πιάτα και δημιουργώντας ένα εξαιρετικό κλίμα φιλοξενίας.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patragoal.gr, η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός σπουδαίου επιθετικού και ενός τερματοφύλακα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ της για τη νέα σεζόν.

Η σέντρα πλησιάζει και οι φίλοι του Ατρομήτου Πατρών αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών, στηρίζοντας την ομάδα τους στο δρόμο για μια επιτυχημένη χρονιά.