Δεν ανέδειξε νικητή το βραδινό ντέρμπυ στα Προσφυγικά (photos)

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Τσάκης Βασίλειος (Κακαφώνης Μιχαήλ, Ωρολογάς Γιάννης)

Σκόρερ: 75′ Αποσκίτης – 45+1 Βλασόπουλος Θ.

Αποβολή : 96′ Κατριβέσης (Θύελλα)

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο Προσφυγικών, καθώς Άρης και θύελλα Πατρών ήρθε με σκορ 1-1 για την 2η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Α’ κατηγορίας.

Μπορεί να μην είχε τις πολλές τελικές ευκαιρίες, ωστόσο ήταν πολύ δυνατό ματς με εντάσεις, δοκάρι και αποβολή. Άνοιξε το σκορ η θύελλα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Βλασόπουλο Θ. έπειτα από την ασίστ του Κυριακόπουλου.

Ο Άρης ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε με τον Αποσκίτη με προβολή από την μικρή περιοχή. Επίσης η ομάδα του Κ. Κωνσταντινίδη είχε και δοκάρι σε τετ α τετ του Στειακάκη.

Η ομάδα του Βύρωνα Καραβία έμεινε με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις του αγώνα, καθώς ο διαιτητής του αγώνα Τσάκης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κατριβέση για ένα ανάποδο ψαλίδι που έκανε και βρήκε το κεφάλι του παίκτη του Άρη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης “φιλοξενείται” στα Προσφυγικά από το ΑΠΣ Πάτραι, ενώ η θύελλα θα πάει στην Ακράτα να αντιμετωπίσει την ένωση Αιγείρας Ακράτας.

Το φίλμ του αγώνα :

37′ Πρώτη τελική στο ματς είναι για τον Άρη, όταν ο Γράβαλος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μπαρδάκη.

45+1 Γκοοολ για τη θύελλα, όταν έκανε το γύρισμα ο Κυριακόπουλος από τα αριστερά, ο Βλασόπουλος Θ από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

49′ Ευκαιρία για τη θύελλα, όταν ο Λιμάτσι μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Αναστασόπουλος έκανε δύσκολη επέμβαση και έδιωξε την μπάλα.

70′ Ωραία ενέργεια του Λιμάτσι από τα αριστερά, έφερε την μπάλα στο δεξί, έκανε το πλασέ αλλά αυτή κατέληξε λίγο δίπλα απ’ το δοκάρι άουτ.

75′ Γκοοοοολ για τον Άρη, όταν ο Αργυρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Στειακάκης γύρισε την μπάλα προς στην μικρή περιοχή και ο Αποσκίτης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

89′ Απίθανη ευκαιρία για τον Άρη να γυρίσει το ματς, όταν ο Γράβαλος έδωσε την πάσα για τον Στειακάκη αυτός βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Μπαρδάκη, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι.

90+6′ Αποβολή για την θύελλα με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κατριβέση, όταν πήγε να κάνει το ανάποδο ψαλίδι, βρήκε το κεφάλι του αντιπάλου του και έτσι ο διαιτητής τον απέβαλε.

Άρης Πατρών (Κώστας Κωνσταντινίδης): Αναστασόπουλος, Χριστόπουλος, Παπαευθυμίου, Φραγκουλάκης (64′ Αργυρόπουλος), Σούλης, Κούλος, Στειακάκης, Παναγιωτακόπουλος, Σπαλιάρας (62′ Κωστέλος), Γράβαλος (90+1′ Λιαρομμάτης), Αποσκίτης

Θύελλα Πατρών (Βύρωνας Καραβίας): Μπαρδάκης, Κωνσταντινίδης, Κυριακόπουλος (81′ Μαρκόπουλος), Βλασόπουλος Ν., Κατριβέσης, Αγουρίδης(81′ Τσότρας), Βλασόπουλος Θ. (72′ Θανόπουλος), Κουτσαντώνης, Ντίνος (64′ Γεωργαντόπουλος), Κούστα (64′ Σταυρόπουλος), Λιμάτσι