Δεν υπάρχει εισήγηση για ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για Δανιήλ – Ντάσιο!

Παρότι διέρρευσε στα ΜΜΕ ότι η εισήγηση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο για το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ, κάτι τέτοιο σύμφωνα με πληροφορίες του www.patragoal.gr δεν υφίσταται.

Η εισήγηση κάνει λόγο για τιμωρία αποκλεισμού 6 μηνών από το ποδόσφαιρο και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ, τόσο στον Άγγελο Δανιήλ, όσο και στον αναπληρωτή ταμία της ΕΠΣ Αχαϊας, Κωνσταντίνο Ντάσιο.

Και οι δύο θα υποβάλουν τα υπομνήματά τους το επόμενο διάστημα και ήδη ετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή, καθώς θεωρούν ότι το τελευταίο διάστημα βάλλονται συνεχώς.

Εξάλλου, όλοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για αυτή την υπόθεση.

«Ευχαριστώ πολύ τον έγκριτο δικηγόρο κ. Κούγια για την διαφήμιση που κάνει στο πρόσωπό μου», τόνισε στο www.patragoal.gr ο Κωνσταντίνος Ντάσιος που θα μιλήσει στις 7 το απόγευμα στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη στον NovaSportFm 94.6.

«Πρόκειται για αστειότητες δεν ασχολούμαι. Τα τρία τελευταία χρόνια βάλλουν κατά του προσώπου μου», τόνισε από την πλευρά του ο Άγγελος Δανιήλ.  

Να σημειωθεί πως από τα άτομα που έχουν καταθέσει στην δικογραφία είναι και αυτό του Δημήτρη Μπαλαφούτη, μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαϊας, που αναφέρεται στις εκλογές της Αχαϊας πριν από 4 χρόνια.