Δηλώσεις που θα συζητηθούν από το Δ. Ελευθερόπουλο

Δηλώσεις στο Panachaiki TV και το Γιώργο Σωτηρόπουλο έκανε μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με το Αιγάλεω ο προπονητής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος:

«Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από όσα έχουμε δώσει ως τώρα. Πήγε στη δύναμη, στην ένταση, στα νεύρα και στις μονομαχίες, όμως, η ομάδα μας ανταποκρίθηκε σωστά και είμαι ικανοποιημένος.

Άλλωστε, πρέπει να συνηθίσουμε και σε τέτοιου στυλ παιχνίδια, καθώς δεν πρόκειται να κερδίσεις αν δεν πηγαίνεις δυνατά πάνω στην μπάλα, αν δεν βάζεις τα πόδια σου.

Θεωρώ πως σήμερα στον αγώνα υπήρχε μια παραπάνω ένταση από το φυσιολογικό, αλλά κερδίσαμε και επιστρέψαμε στις νίκες κρατώντας το μηδέν στην άμυνα, ενώ και στο ματς με τον Λεβαδειακό ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες.

Γνωρίζουμε άπαντες πως η ομάδα της Παναχαϊκής έχει μεγάλες απαιτήσεις, πως ο κόσμος έχει τεράστια ανυπομονησία μέσα του και δεν φοβόμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Ωστόσο, παρατηρώ πως υπάρχει μια συσσωρευμένη και παράλογη πίεση στην ομάδα, λόγω του ότι δεν έχει ανέβει εδώ και πολλά χρόνια στην μεγάλη κατηγορία, γεγονός για το οποίο δεν ευθύνεται το τωρινό ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν αναλογεί στο σύντομο χρονικό διάστημα των 2 μηνών που δουλεύουμε.

Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να αποδίδουμε, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προστατέψουμε και τα αποδυτήρια».