Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην ΕΡΤ: «Οι ιδανικότερες συνθήκες στην Παναχαϊκή»

Η ΕΡΤ φιλοξένησε το Δημήτρη Ελευθερόπουλο στο περιθώριο του τελικού του Champions League.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής μίλησε στο pregame του Μπάγερν-Παρί για το μεγάλο ματς από το προπονητικό κέντρο του συλλόγου στην Οβρυά, ενώ καλεσμένος στο στούντιο ήταν και ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος.

Ο «Ελέ» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ, τον Σίμο, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε «προπονητή της χρονιάς», όπως και για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Γιώργος Μπάρλος με το προπονητικό κέντρο.

Επίσης, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε ότι η Παναχαϊκή θέλει να βαδίσει στα βήματα του ΟΦΗ, όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας από τους καλούς φίλους μου, είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω. Για εμένα, είναι ο προπονητής της χρονιάς και ο ΟΦΗ κάνει το πρότζεκτ της δεκαετίας. Και εμείς στην Παναχαϊκή προσπαθούμε να ακολουθήσουμε παρόμοια βήματα. Είναι πολύ σημαντικό πόλεις όπως η Πάτρα, η Λάρισα, ο Βόλος να έχουν πολύ μεγάλες ομάδες στη Σούπερ Λιγκ.

Εμείς έχουμε έναν άνθρωπο (Γιώργο Μπάρλο) που έχει κάνει ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο. Είμαστε εδώ σήμερα, γιατί είχαμε προπόνηση και βγαίνουμε από το αθλητικό μας κέντρο, με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια. Έχουμε πάρει το δικό μας πούλμαν και γενικά οι συνθήκες είναι οι ιδανικότερες».