Διεθνής Επιτυχία για τον Α.Σ. Λέων Πατρών: Πέντε μετάλλια στο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα της Μεγάλης Βρετανίας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του συλλόγου Α.Σ. ΛΕΩΝ Πατρών-Taekwondo στο ισχυρό διαδικτυακό πρωτάθλημα που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι αθλητές πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις, συγκέντρωσαν πολύ υψηλές βαθμολογίες και κατάφεραν να κατακτήσουν 5 μετάλλια, ανταγωνιζόμενοι σπουδαίους αθλητές από 14 χώρες!

Ο Πίνακας των Μεταλλίων:

Χρυσό Μετάλλιο: Κριμπά Ελισάβετ

Χρυσό Μετάλλιο: Λουκόπουλος Σπύρος

Χρυσό Μετάλλιο: Γαβριελάτου Μαρίλια

Ασημένιο Μετάλλιο: Φερτάκη Ασημίνα

Χάλκινο Μετάλλιο: Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης.

“Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, συγκινημένοι και υπερήφανοι για την ομάδα μας, τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο. Η σκληρή δουλειά και η προσήλωση στους στόχους μας φέρνουν για ακόμα μία φορά την Ελλάδα και τον σύλλογό μας στην κορυφή της Ευρώπης. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά για τις επόμενες προκλήσεις” αναφέρει ο Σύλλογος σε ανάρτησή του!