Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ εξέδωσε απόφαση που επιβάλλει κυρώσεις στην Παναχαϊκή ΠΑΕ, λόγω οικονομικής οφειλής προς τον ποδοσφαιριστή Ευθύμιο Χριστόπουλο.
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση του ποδοσφαιριστή και υποχρεώνει την Παναχαϊκή να του καταβάλει το ποσό των 4.309,04 ευρώ, πλέον νόμιμων τόκων υπερημερίας, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (Π.Ε.Ε.Ο.Δ.) της ΕΠΟ.
Η Παναχαϊκή ΠΑΕ, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με την απόφαση, θα υποστεί την ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη προσθέτει νέα προβλήματα στον σύλλογο, ο οποίος ήδη αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Παραμένει να φανεί εάν η διοίκηση της Παναχαϊκής θα καταφέρει να διευθετήσει την οφειλή και να αποφύγει την ποινή που θα μπορούσε να επηρεάσει τη βαθμολογική της θέση και την πορεία της στο πρωτάθλημα.







