Διπλή ενίσχυση με ταλέντο από την ακαδημία για την Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον, προχωρώντας σε δύο νέες προσθήκες από τα τμήματα υποδομής της. Οι «κοκκινόμαυροι» ανακοίνωσαν την προώθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών Νίκου Δαραμούσκα και Αντώνη Μπούρδου στην πρώτη ομάδα, δείχνοντας εμπιστοσύνη στα δικά τους παιδιά.

Ο Νίκος Δαραμούσκας, γεννημένος στις 23 Φεβρουαρίου 2008, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και προέρχεται από την Κ-19 της Παναχαϊκής. Ξεχωρίζει για την ταχύτητα και τη δημιουργικότητά του, στοιχεία που τον ανέδειξαν μέσα από τα τμήματα υποδομής.

Ο Αντώνης Μπούρδος, που γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 2009, είναι επιθετικός μέσος και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την Κ-16 του συλλόγου. Θεωρείται ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα της γενιάς του, με έφεση στο παιχνίδι κατοχής και την καλή τελική πάσα.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής υπογράμμισε πως η ανάδειξη παικτών από την ακαδημία αποτελεί στρατηγική επιλογή για το μέλλον του συλλόγου, δίνοντας ταυτόχρονα ευκαιρίες σε νεαρούς αθλητές να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Οι δύο παίκτες αναμένεται να ενσωματωθούν άμεσα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, με στόχο να κερδίσουν χρόνο συμμετοχής και να αποδείξουν πως μπορούν να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο.