Ο Αστέρας Λεοντίου συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του με ποιοτικές προσθήκες, αποκτώντας έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία και σημαντική διαδρομή στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Ο Παναγιώτης Καράγιωργας, ένας παίκτης με ευελιξία και ικανότητα να καλύπτει κάθε θέση της επίθεσης, έρχεται για να προσδώσει δυναμική και ποιότητα στην προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.
Με την εμπειρία του σε ιστορικές ομάδες της Αχαΐας, αλλά και τη θητεία του στη Γ’ Εθνική, ο Καράγιωργας αποτελεί ένα “πολυεργαλείο” για την επίθεση του Αστέρα. Η απόκτησή του ενισχύει την αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας, που με βάση τη φιλοσοφία της θα προχωρήσει σε 3-4 ακόμη στοχευμένες προσθήκες.
Οι “νεοφώτιστοι” δείχνουν αποφασισμένοι να είναι ανταγωνιστικοί στα απαιτητικά play-outs, διεκδικώντας κάθε πιθανότητα παραμονής στην κατηγορία, με όπλο τη σωστή οργάνωση και τη μαχητική τους φιλοσοφία. Η έλευση του Καράγιωργα αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ όλοι στον Αστέρα είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην κρίσιμη συνέχεια.
Πιο αναλυτικά:
“Η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Καράγιωργα.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Έχει μια αξιοσημείωτη πορεία σε πολλές ομάδες της Αχαΐας, όπως Θύελλα Πατρών, Νέους Παναιγιαλείου, ΑΠΣ Πάτραι, Αναγέννηση Ψαθοπύργου, Αστέρα Τσουκαλεΐκων.
Έχει αγωνιστεί και με τον Αίαντα Γαστούνης στη Γ’ Εθνική, ενώ μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Ηλειακού Λεχαινών, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχώρησε.
Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που ο Παναγιώτης επέλεξε να έρθει στον Αστέρα και να βοηθήσει τους φίλους του στην κρίσιμη καμπή, λίγο πριν την έναρξη των play-outs.
Ευχόμαστε στον Παναγιώτη να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας“.