Δυναμώνει επιθετικά o Παναιγιάλειος

Νέα μεταγραφή για την ομάδα του Παναιγιάλειου που ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Ηλία Γκίκα από την ομάδα της Μαρκό.

Η ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ηλία Γκίκα.

Ο Γκίκα γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1992 στον Βόλο, είναι ακραίος επιθετικός και αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Κ20 της Νίκης Βόλου την περίοδο 2012-2013, αγωνίστηκε στην ΑΕ Διμηνιού και το τέλος της σεζόν τον βρήκε στον Βατανιακό.

Ακολούθησε ο Πυρασός, ο Δωτιέας Αγυιάς, επιστροφή στον Ρήγα Φεραίο και μεταγραφή στον Τηλυκράτη (2017-2018). Μια μικρή παρένθεση στην Ιεράπετρα (Ιούλιος – Οκτώβριος 2018) και μετά συνεχίζει σε Αλμυρό (2018-2019), Απόλλωνα Παραλιμνίου, ΑΕ Καρίτσας, Ηρακλή Λάρισας. Τον Σεπτέμβριο 2022 παίρνει μεταγραφή στον ΑΟ Πυλίου Κω, όπου μένει μέχρι τον Ιανουάριο 2023, στη συνέχεια ο Αιολικός και τελευταίος του σταθμός η Μαρκό, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Ο Γκίκα μετράει πάνω από 250 συμμετοχές στις εθνικές Κατηγορίες. Καλωσορίζουμε τον Ηλία στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς”.