Δυναμώνει με Παολίνο η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής

Σε μια πολύ δυναμική κίνηση προχώρησε η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής, καθώς πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε την έλευση του πολύπειρου τεχνικού, Νότη Παολίνου στην Ακαδημία.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής δείχνει το δρόμο που θέλει να ακολουθήσει τη φετινή σεζόν, σε επαγγελματικά πρότυπα. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα κορυφωθούν οι εγγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η σχετική ενημέρωση:

“Η Παναχαϊκή 2014 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νότης Παολίνο. Ο έμπειρος κόουτς, κάτοχος του διπλώματος UEFA B στο παρελθόν έχει διατελέσει βοηθός, αλλά και πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών, όπως η Παναχαϊκή και η Αχαϊκή, ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει πρωταγωνιστήσει με τα χρώματα και των δύο αυτών ιστορικών ομάδων στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μαζί με τον ερχομό Νούνεφ και Σιαφλά, δυο προπονητών με γνώσεις γύρω από το αντικείμενο, η άφιξη του πολύπειρου τεχνικού, από τα «χέρια» του οποίου έχουν περάσει χιλιάδες παιδιά ανά τα χρόνια, δημιουργεί μια «μαγιά» ιδανική στη σχολή ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό. Καλώς ήρθες Νότη”.