Δωρεάν τα έντυπα για έκδοση δελτίων από ΕΟΚ, “ματώνει” τα σωματεία η ΕΠΟ!

Η ΕΟΚ ενημέρωσε τις Ενώσεις πως από την προσεχή Δευτέρα θα είναι δωρεάν η έκδοση δελτίου σε αθλητές ως 18 ετών, κάτι που είχε εξαγγείλει στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος.

Την ίδια ώρα η ΕΠΟ, μέσω των Ενώσεων ζητάει 2 ευρώ για την απλή μεταβολή, ενώ το κόστος από τα 15 ευρώ που ήταν έχει εκτοξευθεί στα 20 ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων, ενώ φέτος ίσχυσε και η επανέκδοση δελτίων η οποία αντί να είναι δωρεάν, τα σωματεία υποχρεώθηκαν να την πληρώσουν 5 ευρώ. Τα συμπεράσματα δικά σας…

H ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Χωρίς κόστος θα είναι από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου η απόκτηση του έντυπου έκδοση δελτίου αθλητών/τριών μέχρι 18 ετών, όπως είχε εξαγγελθεί από τη διοίκηση της ΕΟΚ και ενημερώθηκαν επισήμως σήμερα οι κατά τόπους Ενώσεις. Αναλυτικά όσα ανέφερε η ενημέρωση που στάλθηκε στις Ενώσεις:

Σας γνωρίζουμε ότι από την 1/11/2021 ισχύει η εξαγγελία του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. περί κατάργησης του κόστους του εντύπου για έκδοση δελτίου αθλητή/τριας. Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε για την δωρεάν παραχώρηση στα σωματεία της δύναμής σας από 1/11/2021 των εντύπων εγγραφής νέων αθλητών/τριών. Διευκρινίζεται ότι η ατέλεια αφορά σε νέα δελτία αθλητών/τριών κάτω των 18 ετών“.