Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Δόξα Παραλίας: Δείπνο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (pics)

Φωτογραφικό υλικό: Χρυσάνθη Μπαρμπέρη

Η Δόξα Παραλίας προετοιμάζεται εντατικά για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, έχοντας αφήσει πίσω της τον περσινό υποβιβασμό, καθώς η φετινή σεζόν θεωρείται μεταβατική για τον ιστορικό σύλλογο. Την περασμένη Πέμπτη, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα απέναντι στον Ίκαρο Πετρωτού, η διοίκηση της ομάδας πραγματοποίησε δείπνο προς τιμήν του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το δείπνο έλαβε χώρα στο γνωστό εστιατόριο Terazza di legno “pizza bar” στα Βραχνέικα, προσφέροντας την ευκαιρία σε παίκτες, προπονητές και διοίκηση να χαλαρώσουν και να ενισχύσουν το ομαδικό πνεύμα, λίγες ώρες πριν την πρώτη επίσημη αγωνιστική πρόκληση της σεζόν.

Ο σύλλογος ευχαρίστησε θερμά τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, Γιώργο Μωραΐτη, ο οποίος στέκεται διαχρονικά κοντά στη Δόξα Παραλίας και υποστηρίζει τις προσπάθειές της σε αυτή τη δύσκολη, αλλά ελπιδοφόρα χρονιά.

Η πρεμιέρα με τον Ίκαρο Πετρωτού (29/9, 13.00 K. Zάρρας) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα φανεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και το πώς θα διαχειριστεί τη νέα εποχή μετά τον περσινό υποβιβασμό.