Με συγκέντρωση, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, η Δόξα Παραλίας επιβλήθηκε με (1-2) του Αστέρα Τσουκαλεΐκων στο Δημοτικό Γήπεδο Βραχνεΐκων και εξασφάλισε τη 2η θέση στα πλέι άουτ, η οποία τη στέλνει σε αγώνα μπαράζ για την επιστροφή στην Α’ Κατηγορία.
Η ομάδα του Μιχάλη Σιδέρη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της απέναντι σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά Αστέρα. Ο Δριβήλας άνοιξε το σκορ από την “άσπρη βούλα” με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, δίνοντας το προβάδισμα στη Δόξα.
Λίγο αργότερα, ο Στουπάκης είχε δοκάρι, ενώ στο 25ο λεπτό ο Γιώργος Τσιβγενίδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και διαμόρφωσε το 0-2. Ο Μάριος Μπαλάσης στο 70ο λεπτό μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους.
Η Δόξα είχε και άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια, όμως κράτησε δυνάμεις ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Με αυτό το αποτέλεσμα, ολοκλήρωσε επιτυχώς τη φάση των πλέι άουτ και πλέον περιμένει την έκβαση της ανόδου της Θύελλας Πατρών στη Γ’ Εθνική. Σε περίπτωση που αυτή υλοποιηθεί, τότε η Δόξα θα διεκδικήσει μέσω αγώνα μπαράζ με τον 2ο του Β’ ομίλου το εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία.
Ο κόσμος της ομάδας αποθέωσε τους παίκτες στο φινάλε, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια της φετινής σεζόν, ενώ άπαντες στον σύλλογο δηλώνουν έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού που ενδεχομένως ακολουθεί.