Δύο ακόμη παίκτες της Παναχαϊκής συνεχίζουν στη Γ΄Εθνική

Δύο ακόμη παίκτες από την Παναχαϊκή αποχώρησαν για άλλες πολιτείες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Κορίνθου, οι Χρήστος Διαμαντόπουλος και Γιώργος Βεντουρής θα αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδας, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

“Διαμαντόπουλος Χρήστος, 19χρονος μέσος προερχόμενος από την Παναχαϊκή, ιδιαίτερα αξιόλογο ταλέντο με πολύ καλά στοιχεία και ολοκληρωμένος αφού μπορεί να αγωνισθεί και σε ανασταλτικό και οργανωτικό και επιθετικό ρόλο. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Παναχαϊκής, αλλά στην Κόρινθο σε ένα οργανωμένο περιβάλλον του δίνεται η δυνατότητα μέσα και από τη σοβαρή δουλειά Κουρμπανά, να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να κάνει το μεγάλο βήμα.

Βεντούρης Γιώργος, εξελίξιμος και αυτός προέρχεται από την Κ19 της Παναχαϊκής στο πλαίσιο απόκτησης παικτών “μικρών” που απαιτούνται για το νέο πρωτάθλημα.”