Έντονο απόηχο άφησε το ισόπαλο 3-3 του Εθνικού Σαγεΐκων με τη Δάφνη Πατρών στο γήπεδο του Λάππα, με τη διοίκηση των «πολεμιστών» να προχωρά σε επίσημη και ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Ο Εθνικός κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, σωρεία λαθών από τη διαιτησία και σοβαρά επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου, ζητώντας μάλιστα την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τα παιχνίδια της ομάδας.
Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του Α.Π.Σ. Εθνικού Σαγεΐκων:
“Ο Α.Π.Σ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ θα ήθελε να τοποθετηθεί δημόσια και να διαμαρτυρηθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς (ΕΠΣΑ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ) για το χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο ΛΑΠΠΑ , με αντίπαλο την ομάδα της ΔΑΦΝΗΣ ΠΑΤΡΩΝ και τελικό σκορ 3-3 . Καταρχάς η διαιτησία του κ.Κωσταγιαννη ελέγχεται για τις πολλες λανθασμένες αποφάσεις οι οποίες όλως τυχαίως είναι κατά της ομάδας μας , έκλεισε τα μάτια σε τρεις περιπτώσεις πέναλντι στο 60’ λεπτό αντικανονικό μαρκάρισμα στον ποδοσφαιριστή μας ΤΣΙΤΣΑΡΗ εντός περιοχης, στο 90’ λεπτό σε έξοδο του τερματοφύλακα της αντιπάλου ομάδας , βρήκε μόνο το κεφάλι του επιθετικού μας ΚΑΦΟΥΣΙΑ , καθώς και για το κραυγαλέο μαρς πέναλντι στον ποδοσφαιριστή μας ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ στο 93’ της αναμέτρησης με αντικανονικό τάκλιν .
Στον αντίποδα κατοχύρωσε πέναλντι φάντασμα υπέρ της αντιπάλου ομάδας , ώστε να διαμορφωθεί το προσωρινό 2-3 σκορ . Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω σε νεκρό χρόνο απέβαλε για διαμαρτυρία τον αρχηγό της ομάδας μας ΣΑΛΑΜΑΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΗ , γράφοντας ανακρίβειες στο Φ.Α . κ.ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΗ για ΕΜΑΣ είστε ανεπιθύμητος από εδώ και στο εξής και ζητάμε την εξαίρεση σας στα παιχνίδια που θα γράφει ΕΘΝΙΚΟΣ , ο σεβασμός κερδίζεται δεν επιβάλλεται. Η διαδρομή της ομάδας μας στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Αχαΐας το έχει δείξει και έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα , μάθετε λίγο ιστορία 1991 1993 1998 2009 2012 .
Τέλος όσον αφορά το αντίπαλο σωματείο θα θέλαμε μια εξήγηση , για την ζημιά που έγινε στο πλέξιγκλας του γηπέδου(σπάσιμο με μπουνιά) από τον κ.ΚΟΡΦΙΑΤΗ ώστε να δυναμιτίσει το παιχνίδι και είχε σαν αποτέλεσμα την επέμβαση του προέδρου του σωματείου μας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ καθώς και του Γενικού Αρχηγού της ομάδας μας ΓΡΙΤΣΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που έχουμε αναρτήσει με σκορ 0-2 υπέρ της αντίπαλης ομάδας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα .
ΑΠΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ 1968
Εκ του Δ.Σ”







