Ελληνική ομάδα εμφανίζεται σε 33 φακέλους της Sportradar, αλλά δεν τιμωρήθηκε ποτέ!

Στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων εμπλέκεται ελληνική ομάδα με 33 παρουσίες σε φακέλους της Sportradar, χωρίς να έχει τιμωρηθεί ποτέ.

Οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού είναι συνεχείς, την ώρα που η ΕΠΟ βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο για το ζήτημα της πειθαρχικής διερεύνησης της εμπλοκής των 18 ΠΑΕ.

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com, o πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος απέστειλε έγγραφο στην UEFA, με το οποίο ζητάει στοιχεία από τα ευρήματα της Interpol και της Eurojust!

Φυσικά η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι αδύνατον να διαφωτίσει τον Έλληνα δικαστή, καθώς τα αποτελέσματα των ερευνών της Διεθνούς Αστυνομίας και της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας βρίσκονται αποκλειστικά και μόνο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στην Οικονομική Αστυνομία και στην Εγκληματολογική Υπηρεσία.

Ο πειθαρχικός δικαστής της ΕΠΟ έχει ήδη ανασύρει από το αρχείο 109 φακέλους της Sportradar με χειραγωγημένα ματς, τα οποία διερευνά σε βάθος εξαετίας.

Εντυπωσιάζει το γεγονός που αποκαλύπτει ο ιστότοπος dikografies.blogspot.com: «Σε αυτές τις αναφορές της Εταιρείας Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης, η οποία είναι συμβεβλημένη με την UEFA, υπάρχει ελληνική ομάδα που εμφανίζεται σε 33 φακέλους και ουδέποτε τιμωρήθηκε!».

Πηγή : sdna