Ενίσχυση με Διονύση Αθανασόπουλο για την Α.Ε. Αρόης

Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε η Α.Ε. Αρόης, η οποία συνεχίζει την ενίσχυσή της με στόχο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Η ομάδα απέκτησε τον Διονύση Αθανασόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή με σημαντικές παραστάσεις από το τοπικό ποδόσφαιρο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να απέχει από την αγωνιστική δράση.

Ο Αθανασόπουλος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Πάτραι 2008, Αναγέννηση Ψαθοπύργου και Διαγόρα Βραχνεΐκων, διαθέτοντας την εμπειρία που αναζητά η Α.Ε. Αρόης για τη νέα της προσπάθεια.

Σημαντικό ρόλο στη συμφωνία φαίνεται πως έπαιξε και η πολύ καλή σχέση που διατηρεί ο ποδοσφαιριστής με τον Βασίλη Φίλιππα, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Η Α.Ε. Αρόης δείχνει έτσι ξεκάθαρα τις προθέσεις της ενόψει της νέας σεζόν, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, με στόχο να διεκδικήσει πρωταγωνιστική πορεία στη Β’ Κατηγορία