Σε δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Πανμοβριακός Ριόλου, ενισχύοντας τη γραμμή της άμυνάς του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα ανακοίνωσε την ένταξη στο ρόστερ των Γιώργου Λινάρδου και Βασίλη Σταυρόπουλου, δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που αναμένεται να προσθέσουν ποιότητα και βάθος στο κέντρο της άμυνας.
Ο Γιώργος Λινάρδος, γεννημένος το 2009, με καταγωγή από τον Ριόλο, επιστρέφει ουσιαστικά στη… βάση του, ενισχύοντας τον σύλλογο της περιοχής του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα.
Ο Βασίλης Σταυρόπουλος, γεννημένος το 2005, είναι επίσης κεντρικός αμυντικός και έχει ξεχωρίσει για τη σωματοδυναμική του, την ωριμότητα στο παιχνίδι του και την αγωνιστική του συνέπεια. Αποτελεί μία ποιοτική προσθήκη, που μπορεί να βοηθήσει άμεσα.







