Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει το γήπεδο Παραλίας, καθώς έχει κριθεί αυθαίρετο και βρίσκεται αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο κατάργησης, εάν δεν εξασφαλιστεί άδεια λειτουργίας για τη διεξαγωγή αγώνων.
Η μόνη ελπίδα για τη διάσωση του γηπέδου είναι μια χαριστική διάταξη από το αρμόδιο Υπουργείο, που θα το χαρακτηρίζει ως κοιτίδα πολιτισμού. Μια τέτοια απόφαση θα του επιτρέψει να συνεχίσει να φιλοξενεί ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Ωστόσο, η Αντιδημαρχία Αθλητισμού έχει ήδη προετοιμάσει ένα Plan B, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Διγενής στην εφημερίδα “Νεολόγος“. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος για την εξεύρεση λύσης, έχοντας καταλήξει σε χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή νέου γηπέδου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χώρος που είχε αρχικά προβλεφθεί για Δημοτικό Φυτώριο, δίπλα στο νεκροταφείο Παραλίας, είναι κατάλληλος για αθλητικές εγκαταστάσεις και προτείνεται για την κατασκευή του νέου γηπέδου.
Εάν τελικά το γήπεδο Παραλίας κλείσει, η διαδικασία για τη δημιουργία του νέου γηπέδου αναμένεται να απαιτήσει χρόνο, γεγονός που θα αφήσει προσωρινά την περιοχή χωρίς αθλητική υποδομή.