Ενισχύθηκαν και το παλεύουν για περισσότερα οι προπονητές

Μετά από μεγάλη, συντονισμένη προσπάθεια της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου, οι προπονητές που πληρούσαν τις προϋποθέσεις είδαν επιτέλους στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου καλεί τα μέλη του να κάνουν τον σχετικό έλεγχο, προσθέτοντας τις ευχές του για καλό Πάσχα.

Αναλυτικά:

«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του πως έχει καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού στα μέλη μας τα οποία είχαν υποβάλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Παρακαλούνται οι δικαιούχοι όπως ελέγξουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς για επιβεβαίωση. Ο Σύνδεσμος μας εύχεται σε όλους τους προπονητές καθώς και σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία».

Πρόταση για επιδοτούμενα σεμινάρια

Εν τω μεταξύ, πρόταση για τη διοργάνωση επιδοτούμενων σεμιναρίων, τα οποία θα βοηθήσουν τους προπονητές να επανέλθουν στις υποχρεώσεις τους μετά από το πολύμηνο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, κατέθεσε στην Πανελλήνια Ένωση ο πάντα δραστήριος Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.

Στην περίπτωση που προκύψουν εμπόδια και δεν καταστεί δυνατόν το εγχείρημα να στηριχθεί σε κεντρικό επίπεδο, η διοίκηση του Σ.Π.Π.Δ. θα απευθυνθεί στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διερευνώντας τις δυνατότητες αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ώστε τα επιμορφωτικά επιδοτούμενα σεμινάρια να διοργανωθούν τοπικά, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Δημοκρατική”.