Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Εντυπωσιακή ανακαίνιση στο “Ντα Λουζ”: Ο Άτλας αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις του

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Άτλαντα έχει ξεκινήσει δυναμικά τις εργασίες ανακαίνισης στο γήπεδο “Ντα Λουζ”, προκειμένου να προσφέρει αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις για τους αθλητές της. Ακολουθεί μια επισκόπηση των σημαντικών αλλαγών που βρίσκονται σε εξέλιξη:

Διαμόρφωση Χώρου και Δημιουργία Παιδότοπου
Ένας νέος, σύγχρονος παιδότοπος δημιουργείται για τους μικρούς μας αθλητές. Ο χώρος θα περιλαμβάνει ασφαλή και ποιοτικά παιχνίδια, προσφέροντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για την αναψυχή των παιδιών.

Αλλαγή Τάπητα με Πιστοποίηση FIFA
Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου θα εξοπλιστεί με νέο συνθετικό τάπητα υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένο από τη FIFA. Αυτός ο τάπητας εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες παιχνιδιού και μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών.

Τοποθέτηση LED Προβολέων
Η εγκατάσταση νέων LED προβολέων θα βελτιώσει τον φωτισμό του γηπέδου, επιτρέποντας την διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων ακόμη και κατά τις βραδινές ώρες. Οι LED προβολείς προσφέρουν καλύτερη φωτεινότητα με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

Πλήρης Ανακαίνιση Αποδυτηρίων και Κυλικείου
Τα αποδυτήρια και το κυλικείο του γηπέδου υφίστανται πλήρη ανακαίνιση για να παρέχουν άνετους και μοντέρνους χώρους στους αθλητές και τους φιλάθλους. Οι νέες εγκαταστάσεις θα προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και λειτουργικότητα.

Αντίστροφη Μέτρηση για τη Νέα Χρονιά
Με τις εργασίες να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει. Η επίσημη έναρξη προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο Άτλαντας δεσμεύεται να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ανάπτυξη των αθλητών του. Με τις νέες αναβαθμίσεις στο γήπεδο “Ντα Λουζ”, η ακαδημία ποδοσφαίρου ανεβάζει τον πήχη και υπόσχεται μια εξαιρετική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς!