Επέστρεψε στις νίκες με «διπλό» στα Καλάβρυτα!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Ανδριανός

ΣΚΟΡΕΡ: 61’, 72’ Καραχανίδης

Επιστροφή στις νίκες για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της «μαχητικής» Α.Ε. Καλαβρύτων εκτός έδρας.

Η ομάδα της ορεινής Αχαΐας στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, με σφικτή άμυνα και παίζοντας με αντεπιθέσεις, μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές μία με τον Ασπρούκο στο 24΄και μία με τον Μητρόπουλο στο 41′.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κεραυνός ανέβασε στροφές πίεσε και εκμεταλλευόμενος δύο ολιγωρίες στην άμυνα των Καλαβρύτων, σημειώνοντας δύο τέρματα με τον Καραχανίδη στο 61΄και στο 72′, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο.  Εξαιρετική η διαιτησία του Κώστα Ανδριανού και των βοηθών του Σπήλιου Οικονόμου και Σπύρου Κωσταδήμα.

Συνθέσεις:

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος): Παπαδημητρόπουλος, Βλάχος (12’ λ.τ. Παπαχριστόπουλος), Γκλαβάς (77’ Αναγνωστόπουλος Γ.), Παπαδόπουλος (62’ Κουτρουμάνης), Παπαγεωργίου, Αντύπας, Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Μητρόπουλος, Τσαβαλάς, Ασπρούκος (77’ Αναγνωστόπουλος Θ.).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Π. Λιάγκης): Κατσαμπέκης, Μέρτικας (82’ Μπίρης), Κασιώνης, Καραχανίδης, Μπαμπαλιούτας, Τρίγκας Ν., Κούστα (73’ Παπαχριστόπουλος), Μπουρίκας (89’ Κωστίκας), Τσάτος (82’ Σάχι), Καρβούνης, Ζαφειρόπουλος.