Με αφορμή την επιτυχημένη ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που συνοδεύτηκε από την ιστορική άνοδο της ομάδας του Ζαβλανίου στην Α’ κατηγορία, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια.
Όπως τονίζεται, η επιτυχία αυτή δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη στήριξη των χορηγών, των επιχειρήσεων και των φίλων της ομάδας, που προσέφεραν είτε οικονομικά είτε με κάθε άλλο τρόπο τη βοήθειά τους, ενισχύοντας ουσιαστικά το έργο της διοίκησης, των παικτών και του τεχνικού επιτελείου.
Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής χορηγοί:
Σαμιώτης Γιάννης – Επιχειρήσεις Παραδοσιακά Παντοπωλεία
Ντίνος Στάικος – Καύσιμα ΕΤΕΚΑ
Άλφα Καθαριστήρια – Γκολφινόπουλος
Εστία Καραθανάσης
Ασφάλειες Κυριαζή
Πανταζάτος – Ξύλινα Πατώματα
Αβράμης – Λογιστικό Γραφείο
Η διοίκηση του Ζαβλανίου ευχαριστεί θερμά και τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές της ομάδας που, με την ηθική και οικονομική τους συμβολή, αποτέλεσαν σημαντικό στήριγμα στη φετινή πορεία, αλλά και στην ανοδική πορεία της τελευταίας διετίας.
«Ευελπιστούμε ότι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα έχουμε στο πλευρό μας όλους όσοι μας πίστεψαν και μας στήριξαν, ώστε να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερους στόχους», καταλήγει η ανακοίνωση.
Εκ της Διοίκησης του Ζαβλανίου