Ηρακλής Πατρών: Ανατροπή και εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ κατηγορία!

Ο Ηρακλής Πατρών συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στα μπαράζ παραμονής της Α’ κατηγορίας, πετυχαίνοντας μια ακόμα σημαντική νίκη στην 4η αγωνιστική. Με μια σπουδαία ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα, επικράτησε του Αστέρα Λεοντίου με 2-1 στο γήπεδο του Αχιλλέα, φτάνοντας τους 12 βαθμούς και ουσιαστικά «κλειδώνοντας» την παραμονή του στην κατηγορία.

Το ματς της ανατροπής

Σε ένα ματς με ένταση, δυνατές μονομαχίες και πάθος και από τις δύο ομάδες, ο Ηρακλής απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι δεν τα παρατάει ποτέ. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να αντιδράσει και να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή, συνεχίζοντας αήττητος στη διαδικασία των πλέι άουτ.

Ο προπονητής του συλλόγου, Αλέξανδρος Χαρακίδας, μιλώντας στο patragoal.gr, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας:

“Ήταν ένα αρκετά νευρικό ματς, με δυνατές μονομαχίες και ένταση. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που κρίθηκε στο τέλος. Δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι και δείξαμε ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουμε ακόμα ένα ματς στα μπαράζ – το τρίτο κατά σειρά – παρότι έχουμε βρεθεί πίσω στο σκορ και στα τέσσερα παιχνίδια. Αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει και γι’ αυτό είναι αήττητη στα πλέι άουτ.”

Ο στόχος της παραμονής πιο κοντά από ποτέ

Ο Ηρακλής έχει πλέον πέντε ακόμα παιχνίδια για να «σφραγίσει» την παρουσία του στην Α’ κατηγορία και, όπως τόνισε ο προπονητής του, όλα είναι στα χέρια της ομάδας:

“Πλέον είναι στο χέρι μας η παραμονή. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Χαίρομαι που είμαι μέρος της επιτυχίας τους. Αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές!”

Με το αήττητο σερί του και τη δυναμική που έχει αποκτήσει, ο Ηρακλής φαίνεται έτοιμος να ολοκληρώσει την αποστολή του, διατηρώντας τη θέση του στην Α’ κατηγορία. Οι επόμενες αναμετρήσεις θα κρίνουν τα πάντα, αλλά η ομάδα δείχνει ότι έχει το χαρακτήρα και τη θέληση να τα καταφέρει!