Ηρακλής Πατρών: Τα ερωτήματα προς στην ΕΠΣ Αχαΐας

Σε ανακοίνωση της η διοίκηση του Ηρακλή Πατρών αφήνει αιχμές για αδιαφάνεια στα οικονομικά της ΕΠΣΑ, καθώς αναφέρει:

“Ιδιαίτερη αίσθηση όμως πρόκαλεσε σε όλους στη προχτεσινή γεν συνέλευση η καταγγελία εκπροσώπου άλλου σωματείου ότι, εξωτερικός συνεργάτης της ΕΠΣ Αχαΐας, για την παροχή υπηρεσιών προς την Ένωση πληρώθηκε από το μαύρο ταμείο της ΕΠΣΑ χωρίς να εκδοθούν αποδείξεις !!!”.

Ενώ σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης επικρίνεται η Ενωση, για το γεγονός ότι, στη γενική συνέλευση συμμετείχαν μόνον 16 από τα 78 σωματεία, καθώς αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Δυσάρεστο το θέαμα στη προχτεσινή γεν συνέλευση όπου παραβρέθηκαν μόνο 16 από τα 78 σωματεία. Αναμενόμενο το φαινόμενο όσο διαχρονικα θα επιμένουν οι διοικήσεις να ορίζουν την συνέλευση μέσα στο λιοπύρι αντί για το τέλος του πρώτου μήνα κάθε χρόνου”.

Eνώ για το κλίμα αοριστίας και ασάφειας, για τη στάση της ΕΠΣΑ στις εκλογές της ΕΠΟ, στην ανακοίνωση του ΗΡΑΚΛΗ Αχαίας διερωτώνται:

“Γιατί η ΕΠΣ Αχαΐας δεν ανακοινώνει τι θα ψηφίσει στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ ; Θα συνταχθεί με τις επτά Ενώσεις που αποτελούν τα ορφανά παιδια του απερχόμενου προέδρου Μπαλτακου ; Αν δυσκολεύονται να αποφασίσουν γιατί δεν προγραμματίζουν έκτακτη γεν συνέλευση των σωματείων της Αχαΐας ώστε να ακούσουν και την φωνή των ομάδων η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων συμπαρατάσσεται με τον υποψήφιο πρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση ;”.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Διαρκώς αυξάνονται όλοι όσοι αναρωτιώνται αν η ΕΠΣ Αχαΐας λειτουργεί με προοπτική, οργανωμένη σε σωστές βάσεις με αξιακά χαρακτηριστικα και έμφαση στην ανάπτυξη ώστε να έχει διάρκεια ζωής εμπνέοντας και υπηρετώντας τους συλλόγους που αγαπούν το καλό ποδόσφαιρο. Δυσάρεστο το θέαμα στη προχτεσινή γεν συνέλευση όπου παραβρέθηκαν μόνο 16 από τα 78 σωματεία.

Αναμενόμενο το φαινόμενο όσο διαχρονικα θα επιμένουν οι διοικήσεις να ορίζουν την συνέλευση μέσα στο λιοπύρι αντί για το τέλος του πρώτου μήνα κάθε χρόνου.

Φυσικά και δεν αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος αφού μίλησαν μόνο πέντε εκπρόσωποι σωματείων χωρίς να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα των περισσότερων.

Ο εκπρόσωπος του ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ, Κώστας Ρηγόπουλος, στα ερωτήματα που έθεσε δεν έλαβε απαντήσεις και ως εκ τούτου καταθέτουμε σήμερα τα κυριότερα:

Τι θα γίνει με ολα όσα ακούγονται για τα πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες ( νεος τρόπος καταρτισμός ομίλων , αύξηση αποζημίωσης διαιτητών , κα; Ποτέ προτίθεται να προχωρήσουν τα έργα επισκευής στα ενωσιακα γήπεδα και τι θα γίνει με το πλαστικό τάπητα του γηπέδου Αγυιας που εξαιτίας της κακής κατάστασης ελλοχεύει ο κίνδυνος συχνών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών

Γιατί η ΕΠΣ Αχαΐας δεν ανακοινώνει τι θα ψηφίσει στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ ; Θα συνταχθεί με τις επτά Ενώσεις που αποτελούν τα ορφανά παιδια του απερχόμενου προέδρου Μπαλτακου ; Αν δυσκολεύονται να αποφασίσουν γιατί δεν προγραμματίζουν έκτακτη γεν συνέλευση των σωματείων της Αχαΐας ώστε να ακούσουν και την φωνή των ομάδων η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων συμπαρατάσσεται με τον υποψήφιο πρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση ;

Ιδιαίτερη αίσθηση όμως πρόκαλεσε σε όλους στη προχτεσινή γεν συνέλευση η καταγγελία εκπροσώπου άλλου σωματείου ότι εξωτερικός συνεργάτης της ΕΠΣ Αχαΐας για την παροχή υπηρεσιών προς την Ένωση πληρώθηκε από το μαύρο ταμείο της ΕΠΣΑ χωρίς να εκδοθούν αποδείξεις !!!

Δυστυχώς απάντηση δεν υπήρξε με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα..

Σήμερα το πρωί ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ με επιστολή του προς την ΕΠΣ ΑΧαιας ζήτησε αντίγραφο των πρακτικών της γεν συνέλευσης ώστε να τα επισυνάψει προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ από την οποία θα ζητήσει να διερευνήσει την καταγγελία».