Με σταθερότητα, πείσμα και εμπειρία, η Δόξα Νιφορεΐκων κατάφερε για ακόμη μία χρονιά να διατηρηθεί στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας, εξασφαλίζοντας την παραμονή της δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση των πλέι άουτ.
Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει τη μεθοδική δουλειά του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών, που κατάφεραν σε μία απαιτητική σεζόν να διατηρήσουν την ομάδα στα “σαλόνια” του τοπικού ποδοσφαίρου, αποφεύγοντας τις περιπέτειες της τελευταίας στιγμής.
Την ίδια ώρα, στο μεταγραφικό μέτωπο, οι άνθρωποι της Δόξας κινούνται μεθοδικά και ήδη πραγματοποιήθηκε επαφή με τον Παναγιώτη Καράγιωργα, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Λεοντίου.
Ο ικανότατος επιθετικός, με δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της γραμμής κρούσης, έχει διαγράψει αξιόλογη πορεία σε αρκετές ομάδες της Αχαΐας όπως η Θύελλα Πατρών, οι Νέοι Παναιγιαλείου, ο ΑΠΣ Πάτραι, η Αναγέννηση Ψαθοπύργου και ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων.
Επιπλέον, έχει φορέσει τη φανέλα του Αίαντα Γαστούνης στη Γ’ Εθνική, ενώ πιο πρόσφατα αγωνίστηκε με τον Ηλειακό Λεχαινών, πριν μετακινηθεί στον Αστέρα Λεοντίου για επαγγελματικούς λόγους.
Η Δόξα Νιφορεΐκων δείχνει διατεθειμένη να ενισχυθεί ουσιαστικά ενόψει της νέας χρονιάς, με στόχο όχι μόνο την παραμονή, αλλά και ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στην επόμενη σεζόν.