Η Εθνική Παίδων με τέσσερις Πατρινούς στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώντας Λεμπέσης και ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος επέλεξαν τους 15 διεθνείς που θα μετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Παίδων Κ16 για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, που θα γίνει 18-24 Ιουνίου στη Μάλτα.

Ανάμεσα τους είναι και τρεις πατρινοί παίκτες, οι Αγγελόπουλος, Λαμπάτος του ΝΟΠ και ο Κώστας Μπιτσάκος του Περιστερίου, ενώ αρχηγός αποστολής είναι το μέλος της διοίκησης του ΝΟΠ Νίκος Φιλόπουλος. Η Εθνική μας μετέχει στον 8o Όμιλο με αντιπάλους τη Ρουμανία (18/6, 18:45 ώρα Ελλάδας), το Καζακστάν (19/6, 12:30) και τη Μάλτα (20/6, 20:00).

Στην αποστολή, που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (17/6), περιλαμβάνονται οι αθλητές: Δημήτρης Μπερδές, Δημήτρης Σάρρος (Παλαιό Φάληρο), Κωνσταντίνος Μπιτσάκος (ΓΣ Περιστερίου), Κοσμάς Πατσιλινάκος, Αχιλλέας Πιμπλής, Δημήτρης Χατζής (ΝΟ Βουλιαγμένης), Θεοδόσης Μότσιας (ΝΟ Λάρισας), Ηλίας Αγγελόπουλος, Άγγελος Λαμπάτος (ΝΟ Πατρών), Βαγγέλης Γεωρβασάκης, Σταύρος Ζουζούνης (ΝΟ Χανίων), Περσέας Πορτοκάλης (Παναθηναϊκός), Οδυσσέας Καρατζάς, Άγγελος Λεωνιδάκης, Δημήτρης Παναγιώτης Ράπτης (ΠΑΟΚ).

Θα τους συνοδεύουν, ο ομοσπονδιακός προπονητής Φώντας Λεμπέσης, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος και ο Νίκος Φιλόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ, ως αρχηγός αποστολής. Μαζί τους και ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Μπιράκης.