Η ΕΠΟ δεν της χορήγησε άδεια, δικαίωμα έφεσης από Παναχαϊκή

Δεν πήγαν καλά τα πράγματα για την Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα Λάρισας σε ό,τι αφορά την άδεια από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ εν όψει του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2.

Σε πρώτο βαθμό, λοιπόν, δεν αδειοδοτήθηκαν οι «κοκκινόμαυροι» και οι Θεσσαλοί, που έχουν βέβαια το δικαίωμα έφεσης εντός τριών ημερών. Αν δεν δικαιωθούν και σε δεύτερο βαθμό, προβλέπεται πρόστιμο 10.000 ευρώ, όπως και περιορισμός μεταγραφών μέχρι 25 ετών για Έλληνες και μέχρι 23 ετών για τρεις ξένους.

Χανιά, Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Τρίκαλα και Ιωνικός είναι «οκ», ενώ δεν πάρθηκε απόφαση για την Ξάνθη, τον Διαγόρα και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Σημειώνεται ότι άδεια Σούπερ Λίγκας 2 εξασφάλισε η Νίκη Βόλου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ το βράδυ της Δευτέρας (12/10) αναφέρει τα εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 16 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2020-21 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΙΩΝΙΚΟΣ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2020-21 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».