Η Θύελλα Πύργου, ομάδα που συμμετέχει στον όμιλο της Γ’ Εθνικής και είναι αντίπαλος των ομάδων της Αχαΐας, ανακοίνωσε την απόκτηση δύο πολύ ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την Πάτρα.
Πρόκειται για τον Γιάννη Μαντά και τον Άγγελο Ξηνταρόπουλο, δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές με αξιόλογες επιδόσεις σε τοπικό επίπεδο.
Ο Γιάννης Μαντάς, γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου 2007, προέρχεται από την Αχαϊκή, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί στον Άρη Πατρών και τον Δία Σαραβαλίου. Ο Μαντάς ήταν βασικό μέλος της Μικτής Αχαΐας που έφτασε στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος το 2022 στην Κοζάνη, όπου η ομάδα ηττήθηκε με 2-1 από την τοπική ομάδα του Αλμυρού Βόλου.
Από την άλλη, ο Άγγελος Ξηνταρόπουλος, επίσης γεννημένος το 2007, αγωνιζόταν στην Κ-19 της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ 2. Ήταν ο αρχηγός της Μικτής Αχαΐας που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, αποτελώντας έναν από τους πιο καθοριστικούς παίκτες στην πορεία της.
Ο Ξηνταρόπουλος ξεχώρισε για την ηγετική του παρουσία και την αμυντική του ποιότητα, ενώ η ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και στο άκρο της άμυνας τον καθιστά έναν πολυεργαλείο στην άμυνα. Τα δυνατά του χαρακτηριστικά και η σταθερότητά του στις αμυντικές του υποχρεώσεις τον έχουν κάνει έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή για την ομάδα της Θύελλας.
Η συμφωνία για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών επιτεύχθηκε χάρη στην καθοριστική συμβολή του εκπροσώπου Μανώλη Βαμβακερή, ο οποίος διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση των συμφωνιών, προσφέροντας στήριξη και καθοδήγηση στους νεαρούς αθλητές κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.
Η Θύελλα Πύργου φαίνεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον με την ενίσχυση του ρόστερ της με ποδοσφαιριστές από την Αχαΐα, και οι δύο νέοι παίκτες αναμένονται να δώσουν πολλές λύσεις στην αμυντική γραμμή της ομάδας.