Η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες και την καλύτερη επίθεση

Φωτογραφία: Ιωάννης Ξανθόπουλος - Πηγή: 12sports.gr

Xρήσιμα στατιστικά στοιχεία για το πρωτάθλημα της Super League 2. Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι εκκρεμούν τρία ματς και συγκεκριμένα τα: Δόξα Δράμας- Εργοτέλης (Τετάρτη 15:00), Ξάνθη- Δόξα Δράμας (3η αγωνιστική) και Απόλλων Λάρισας- Δόξα Δράμας (8η).

Αναλυτικά, όλοι οι αριθμοί :

*Η Παναχαϊκή και ο Ιωνικός διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στη Super League 2, έχοντας πετύχει από 11 γκολ (μ.ο. 1.1). Στην αντίπερα όχθη, τη χειρότερη επίθεση έχει ο Απόλλων Λάρισας με 5 γκολ (σε 9 ματς), ενώ τα ίδια έχει πετύχει και η Δόξα Δράμας αλλά σε 9 παιχνίδια.

*Ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο Ιωνικός, ο Λεβαδειακός και η Ξάνθη είναι οι τέσσερις ομάδες που δεν έχουν ηττηθεί στην έδρα τους.

*Ο Εργοτέλης διαθέτει μακράν την καλύτερη άμυνα, αφού έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ σε εννέα ματς (μ.ο. 0.33).

*Ο Γ.Σ. Εργοτέλης είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί μακριά από την έδρα του και η μοναδική που έχει πετύχει έξι νίκες στη Super League 2. Έχει 6/9 δηλαδή ποσοστό επιτυχίας 66.6%.

*Ο Εργοτέλης, ο Διαγόρας και ο Λεβαδειακός έχουν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μακριά από την έδρα τους, παρά μέσα στο «σπίτι» τους.

*Ο Λεβαδειακός, ο Διαγόρας, η Παναχαϊκή και τα Χανιά είναι οι ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες, αφού έχουν από πέντε. Αντίθετα μόλις μία έχει ο Εργοτέλης.

*Ο Α.Ο. Χανίων, ο Απόλλων Λάρισας, η Α.Ε. Καραϊσκάκης και ο Ο.Φ. Ιεράπετρας είναι οι τέσσερις ομάδες, που δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν μακριά από την έδρα τους.

*Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στη Super League 2. Μάλιστα, η ομάδα της Κρήτης έχει δεχθεί 15 γκολ σε 10 ματς και διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγοριας.