Η Παναχαϊκή έδιωξε τελικά τον Μάγγο

Πολύ κακό ξεκίνημα έχει κάνει ο Απόλλων Λάρισας στη Σούπερ Λίγκα 2 και οι Θεσσαλοί μετά και την ήττα από την Παναχαϊκή ψάχνουν για νέο προπονητή, καθώς ο Γιάννης Μάγγος παραιτήθηκε. Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανόλευκων» ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί κι ευχαρίστησε για τη συνεργασία τη διοίκηση.

Στη σχετική ενημέρωση αναφέρονται τα εξής: «Λίγη ώρα μετά την νέα ήττα του Απόλλωνα Λάρισας από την Παναχαϊκή για την 5η αγωνιστική της Super League 2, έθεσε την παραίτηση του, στην διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ, ο τεχνικός κ. Γιάννης Μάγγος.

Στην επιστολή παραίτησης αναφέρει τα εξής: “Μετά και την σημερινή ήττα από την Παναχαϊκή και επειδή δεν μου αρέσουν τα μισόλογα, θεωρώ πως πρέπει να θέσω την παραίτηση μου, στην διάθεση της διοίκησης, προκειμένου να αποφασίσει το καλύτερο για την ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι είμασταν πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, όμως η αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος φαίνεται πως είχε καταλυτικά αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα.

Επειδή αγαπάω τον Απόλλωνα και θέλω να πάει μπροστά, θεωρώ τον εαυτό μου, να έχει αναμφίβολα μερίδιο ευθύνης, γι αυτό και παραιτούμαι για να τον βοηθήσω να βρει το δρόμο του.

Ο Απόλλωνας δεν πρόκειται να βγει από την καρδιά μου, ούτε φυσικά οι άνθρωποι της διοίκησης και δη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Μαντζανάς, με τους οποίους είχα άψογη συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδος για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Καλή τύχη στον Απόλλωνα».