Η 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έφερε ανατροπές, σπουδαία αποτελέσματα και νέα δεδομένα στη μάχη της κορυφής, αλλά και της παραμονής. Ο ΠΑΣ Πύργος συνεχίζει αήττητος και παραμένει στην κορυφή, ενώ ο Παναιγιάλειος απέδειξε ξανά χαρακτήρα, κερδίζοντας εκτός έδρας στο φινάλε. Παράλληλα, η Θύελλα Πατρών πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στην Αγυιά απέναντι στην Παναχαϊκή, ανεβαίνοντας αισθητά στη βαθμολογία.
Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής
Σάββατο 25 Οκτωβρίου
- Κόρινθος – Παναιγιάλειος 1-2
(12′ Παπούλης – 38′ Φωκαΐδης, 90+4′ Κυριαζής) - Πανθουριακός – Ερμής Μελιγούς 1-1
(5′ Γεωργουλέας – 58′ Ράλλιος) - ΑΟ Λουτρακίου – Πέλοπας Κιάτου 1-0
(51′ Στρατίκης) - Πανγυθεατικός – ΠΑΣ Πύργος 0-2
(39′ Μπίσα, 68′ Μπαρμπαρούσης)
Κυριακή 26 Οκτωβρίου
- Ζάκυνθος – Μιλτιάδης Τριφυλίας 1-0
(56′ Ιβάν Σίλβα)
Αποβολή Γυφτομήτρου (Ζάκυνθος) στο 68′ με δεύτερη κίτρινη. - Παναχαϊκή – Θύελλα Πατρών 1-2
(51′ Τσεκούρας – 48′ Αχ. Κουτσαντώνης, 83′ Μαντάς)
Ανάλυση αγωνιστικής
Η αγωνιστική χαρακτηρίστηκε από το έντονο τοπικό στοιχείο, τα καθοριστικά γκολ στο φινάλε και τις αλλαγές ισορροπιών στη βαθμολογία.
- Παναιγιάλειος: Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, η ομάδα του Αιγίου έδειξε πως διαθέτει ψυχή και χαρακτήρα. Με γκολ του Κυριαζή στο 94’, πέρασε νικηφόρα από την Κόρινθο (1-2) και έπιασε τη Ζάκυνθο στη 2η θέση, έχοντας 16 βαθμούς.
- ΠΑΣ Πύργος: Παραμένει αήττητος, επικρατώντας με 0-2 του Πανγυθεατικού, δείχνοντας σταθερότητα και σοβαρότητα. Με 17 βαθμούς, συνεχίζει μόνος πρώτος στην κορυφή.
- Ζάκυνθος: Επέστρεψε στις νίκες με 1-0 επί του Μιλτιάδη, σε ένα ματς με ένταση και αποβολή, παραμένοντας σε τροχιά τίτλου.
- Θύελλα Πατρών: Πραγματοποίησε μια από τις πιο ηχηρές νίκες της χρονιάς, επικρατώντας 2-1 της Παναχαϊκής στην Αγυιά, δείχνοντας ωριμότητα και ψυχραιμία. Με αυτή τη νίκη, έφτασε τους 11 βαθμούς και μπήκε ξανά στη συζήτηση για την πρώτη πεντάδα.
- Παναχαϊκή: Παρά την πίεση και τις ευκαιρίες, πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα και γνώρισε εντός έδρας ήττα που τη ρίχνει πιο χαμηλά στη μέση της βαθμολογίας.
- ΑΟ Λουτρακίου: Με «χρυσό» γκολ του Στρατίκη, επικράτησε 1-0 του Πέλοπα Κιάτου, δείχνοντας πως στην έδρα του μπορεί να αποτελέσει υπολογίσιμη δύναμη.
Βαθμολογία (σε 7 αγώνες)
| Θέση | Ομάδα | Βαθμοί | Γκολ Υπέρ-Κατά |
|---|---|---|---|
| 1 | ΠΑΣ Πύργος | 17 | 11–2 |
| 2 | Ζάκυνθος | 16 | 11–4 |
| 3 | Παναιγιάλειος | 16 | 12–4 |
| 4 | Μιλτιάδης Τριφυλίας | 13 | 10–5 |
| 5 | Θύελλα Πατρών | 11 | 7–7 |
| 6 | ΑΟ Λουτρακίου | 10 | 6–5 |
| 7 | Παναχαϊκή | 10 | 11–8 |
| 8 | Πέλοπας Κιάτου | 9 | 5–13 |
| 9 | Κόρινθος | 6 | 8–12 |
| 10 | Πανθουριακός | 5 | 4–6 |
| 11 | Ερμής Μελιγούς | 2 | 3–12 |
| 12 | Πανγυθεατικός | 1 | 2–16 |
Στατιστικά – 7η Αγωνιστική
- Σύνολο τερμάτων: 13 (σε 6 αγώνες, μ.ό. 2,16 ανά παιχνίδι)
- Νίκες γηπεδούχων: 3
- Νίκες φιλοξενούμενων: 2
- Ισοπαλίες: 1
- Περισσότερα γκολ: Κόρινθος – Παναιγιάλειος (1-2) και Παναχαϊκή – Θύελλα (1-2)
- Λιγότερα γκολ: Λουτράκι – Πέλοπας (1-0), Ζάκυνθος – Μιλτιάδης (1-0)
- Μόνη ομάδα χωρίς ήττα: ΠΑΣ Πύργος
- Καλύτερη άμυνα: ΠΑΣ Πύργος (2 γκολ παθητικό)
- Χειρότερη άμυνα: Πανγυθεατικός (16 γκολ παθητικό)
Επόμενη – 8η Αγωνιστική (Κυριακή 9 Νοεμβρίου)
- ΠΑΣ Πύργος – Ζάκυνθος
- Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή
- Μιλτιάδης – Πανθουριακός
- Θύελλα Πατρών – ΑΟ Λουτρακίου
- Ερμής Μελιγούς – Πέλοπας Κιάτου
- Κόρινθος – Πανγυθεατικός












