Θέαμα και γκολ στην πρεμιέρα του 6ου Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου Άμμου «Σπύρος Αβράμης» στην Πάτρα (pics+vids)

Photos: Οfficial Page Napoli Patron beach soccer club

Με δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις άνοιξε χθες, Παρασκευή, η αυλαία του 6ου Διεθνούς Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Άμμου «Σπύρος Αβράμης», που φιλοξενείται στην πόλη της Πάτρας και ήδη υπόσχεται ένα πλούσιο και θεαματικό τριήμερο για τους φίλους του beach soccer.

Στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης, η Κάντζια (Qadsia BSC Kuwait) κατάφερε να επικρατήσει με 6-4 της δυναμικής Εθνικής Ομάδας της Γεωργίας, σε έναν αγώνα γεμάτο φάσεις, ένταση και εκπληκτικά γκολ. Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Κουβέιτ ήταν οι Μουσταφά Τσελίκ και Γιουσίφ Αλσάκερ, οι οποίοι πέτυχαν από δύο τέρματα, ενώ σκόραραν επίσης ο Βραζιλιάνος Μπερνάρντο Μποτέλιο και ο Αμπντουλαζίζ Αλσάλεμ.

Από την πλευρά των Γεωργιανών διακρίθηκαν οι Ζουράμπ Ζαμιλάντζε, Ζβιάντ Σαμιλάντζε, Γκίοργκι Ντιακνισβίλι και Λεβάν Παρτενάτζε. Οι περίοδοι έκλεισαν με σκορ 2-3, 5-3 και 6-4, αντίστοιχα.

Η δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας είχε άρωμα Πάτρας, με τη οικοδέσποινα Νάπολη Πατρών να δίνει σκληρή μάχη απέναντι στην πολωνική KP Λοτζ. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια και τη μαχητικότητα που έδειξαν οι Πατρινοί μέχρι το τελευταίο λεπτό, τελικά ηττήθηκαν οριακά με σκορ 4-3.

Για την ομάδα της Πολωνίας σκόραραν οι Μπροχόσκι, Ράκιεβιτς, Νιέσλερ και Κίκλαϊτζ, ενώ για τη Νάπολη Πατρών ξεχώρισε ο Γιάννης Σκούρτας με δύο τέρματα και ο τερματοφύλακας Παρέχα που πέτυχε και αυτός ένα εντυπωσιακό γκολ. Οι περίοδοι διαμορφώθηκαν ως εξής: 0-1, 2-3, 3-4.

Το σημερινό πρόγραμμα (Σάββατο) περιλαμβάνει τέσσερις δυνατές αναμετρήσεις:

  • 10:30: Κάντζια – KP Λοτζ
  • 11:45: Νάπολη Πατρών – Γεωργία
  • 18:00: KP Λοτζ – Γεωργία
  • 19:15: Νάπολη Πατρών – Κάντζια

Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει την Κυριακή με τους μικρό και μεγάλο τελικό, όπου θα κριθεί ο φετινός κάτοχος του τροπαίου.

Τις αναμετρήσεις διευθύνουν οι διαιτητές Νίκος Μανούρας, Κώστας Οικονόμου, Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, Μιχάλης Βαμβακάς και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι το www.patragoal.gr, στηρίζοντας για ακόμη μία χρονιά το άθλημα του ποδοσφαίρου άμμου και την τοπική αθλητική δραστηριότητα. Οι αναμετρήσεις μεταδίδονται ζωντανά και σήμερα μέσα από το κανάλι Star24 News στο YouTube, με περιγραφή από τον Αποστόλη Νικολόπουλο, προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν τη δράση από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο!