Ισοπαλία για Ίκαρο Πετρωτού και Νίκη Τραγανού

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Β Εθνικής του 2ου ομίλου ο Ίκαρος Πετρωτού αναδείχθηκε ισόπαλος κόντρα στην Νίκη Τραγανού με σκορ 1-1. Με αυτή την ισοπαλία το συγκρότημα του Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 ενώ η Νίκη Τραγανού στην 6η θέση με 14 βαθμούς.

Το παιχνίδι βαθμολογικά ήταν αδιάφορο καθώς στον όμιλο όλα έχουν οριστικοποιηθεί σχετικά με την άνοδο και τον υποβιβασμό.

Στα του παιχνιδιού ο Ίκαρος ως γηπεδούχος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Εμμανουέλα Κέτα. Στην συνέχεια η Νίκη Τραγανού ισορρόπησε το παιχνίδι,αλλά η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στον Ίκαρο με το σουτ της Κυριάκου στο 42′ όπου εξουδετέρωσε σε κόρνερ η Θεοδωροπούλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στην πρώτη της ουσιαστική μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι η Νίκη Τραγανού κατάφερε να ισοφαρίσει και συγκεκριμένα στο 67′ όταν η Μιχοπούλου έδωσε ωραία πάσα στην Ζάγκλη και αυτή με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού ο Ίκαρος ανέβασε και πάλι την απόδοση και σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει ξανά το προβάδισμα.

Αρχικά στο 78′ το σουτ της Κέτα εξουδετέρωσε στην γωνία της σε κόρνερ η Θεοδωροπούλου. Ενώ στο 85′ ύστερα από εκτέλεση της Κυριάκου και αδράνεια στην άμυνα της Νίκης η Καλτσανά έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ίκαρος Πετρωτού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο ντέρμπι της Πάτρας τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων.

Ενώ η Νίκη Τραγανού θα ταξιδέψει στην Ελευσίνα για να αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Πήγασο Θριασίου. Αρνητικό στοιχείο της αναμέτρησης είναι πως και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμού, ενώ η διαιτησία του κ.Αργυρόπουλου από τον σύνδεσμο της Κορινθίας ήταν πολύ μέτρια με αρκετά λάθη και για τις δύο ομάδες.

Συνθέσεις:

Ίκαρος Πετρωτού: Ψάλτη, Γαρδούνη (81′ Λεμπέση), Παπανικολοπούλου (60′ Καλτσανά), Κουλουμπή, Παπακυριαζή, Μούκα, Τζούρα (81′ Ράικου), Κέτα, Ζώτου (73′ Γουλιμή), Τσάμη (60′ Συρμή), Κυριάκου.

Νίκη Τραγανού: Θεοδωροπούλου, Ελ.Χρυσανθακοπούλου (28′ Μιχοπούλου), Κομπορόζου (63′ Βλαστού), Μιχαλοπούλου, Γεωργοπούλου, Μπουσδούκου, Παναγοπούλου, Ζάγκλη, Φεφλέ, Κωστοπούλου, Αθ.Χρυσανθακοπούλου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς