Με θετικό αποτέλεσμα ολοκλήρωσε η μικτή ομάδα γυναικών Κ-15 της ΕΠΣ Αχαΐας τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της για τη φετινή σεζόν, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην ΕΠΣ Αρκαδίας, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Στην αποστολή της ομάδας συμμετείχαν τέσσερις αθλήτριες του Αετού Ρίου, οι Μποκογιάννη Χρύσα, Παναγοπούλου Όλγα, Παπαδογεωργοπούλου Χριστιάννα και Στάϊκου Μάρθα, με τις δύο από αυτές να διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.
Η Στάϊκου Μάρθα σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης για την ΕΠΣ Αχαΐας, ενώ η Μποκογιάννη Χρύσα, με εξαιρετικές επεμβάσεις κάτω από την εστία, διατήρησε το 1-1 μέχρι το τελικό σφύριγμα.
Η ομάδα της Αχαΐας απέδειξε ότι έχει ταλέντο και μαχητικό πνεύμα, με όλες τις αθλήτριες να αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.
Το μέλλον τους προδιαγράφεται λαμπρό και η εμπειρία αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα για την εξέλιξή τους.