Ιστορική πρεμιέρα και θρίαμβος στη Γ’ Εθνική για τον Ατρόμητο Πατρών

Ιστορία έγραψε ο Ατρόμητος Πατρών στο πρώτο του παιχνίδι στη Γ΄ Εθνική, μετατρέποντας την πρεμιέρα του σε έναν ανεπανάληπτο επιθετικό μονόλογο. Η ομάδα της Πάτρας διέλυσε με το ευρύ 7-0 τον Α.Ο. Λεβάντε στο γήπεδο των Προσφυγικών, προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα και σκορ-μαμούθ στους φιλάθλους της, όπως και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο με χατ-τρικ Σκούρτα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από το πρώτο λεπτό με το μαχαίρι στα δόντια, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους:

  • 12′ (1-0): Ο Αντωνόπουλος άνοιξε το χορό των τερμάτων μετά από ασίστ του Σκούρτα.
  • 16′ (2-0): Ο Σκούρτας πέρασε από τη δημιουργία στην εκτέλεση και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με δημιουργό τον Κ. Κουτσαντώνη.
  • 24′: Ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ νωρίτερα, καθώς ο Γερογιάννης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Φουτσίγια σε εκτέλεση πέναλτι.
  • 34′ (3-0): Ο Σκούρτας ξαναχτύπησε, αξιοποιώντας την πάσα του Γερογιάννη που «ρέφαρε» για το χαμένο πέναλτι.
  • 45′ (4-0): Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Σκούρτας ευστόχησε σε πέναλτι, ολοκληρώνοντας ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ και διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου.

Μετατράπηκε σε περίπατο και στο δεύτερο μέρος

Στην επανάληψη, παρά τις αλλαγές και τη διαχείριση του παιχνιδιού, ο Ατρόμητος δεν κατέβασε ταχύτητα, φτάνοντας σε έναν ιστορικό θρίαμβο:

  • 56′ (5-0): Ο Αχ. Κουτσαντώνης βρήκε δίχτυα μετά από ασίστ του Πιστικού.
  • 83′ (6-0): Ο ταλαντούχος Ναλμπάντης ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.
  • 85′ (7-0): Ο Βαλάντης Μπαλασόπουλος έβαλε το κερασάκι στηντούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό και επιβλητικό 7-0.

Η ομάδα της Πάτρας έστειλε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας την πιο ονειρική πρεμιέρα που θα μπορούσαν να φανταστούν οι άνθρωποί της.

Oι αρχικές συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Β. Μπαλατής): Οικονομόπουλος, Κ. Κουτσαντώνης (46΄Γκότσης), Παπαδόπουλος, Γιαννακούρας, Κατσαΐτης (68΄Δρουγούτης), Λιμάτσι,  Αχ. Κουτσαντώνης, Σκούρτας (60΄Βιλανάκης), Γερογιάννης (60΄ Μπαλασόπουλος), Αντωνόπουλος (46΄Πιστικός) Ναλμπάντης.