Κάλεσμα του Δήμου στα σωματεία για τα γήπεδα

Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρει:

“Από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, την Διοικούσα Επιτροπή Κλειστών Γυμναστήριων Λαδόπουλου, Αλεξιώτισσας, Ροϊτίκων και την Διοικούσα Επιτροπή των Ποδοσφαιρικών γηπέδων του Δήμου Πατρέων, προσκαλούνται τα Σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων (για προπονήσεις και έδρα) κατά την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022, να απευθυνθούν με αίτησή τους στο Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, του Δήμου.

Σύμφωνα με το άρθρο 65 του Ν. 3852/2010, δύναται η παραχώρηση περιορισμένης και περιοδικής χρήσης Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων σε Αθλητικούς Συλλόγους με σκοπό την προετοιμασία, την προγύμναση και τη διεξαγωγή αγώνων (φιλικών και επίσημων) κατόπιν όμως συγκεκριμένου αιτήματος που πρέπει να γίνει προς τον Δήμο Πατρέων και μετέπειτα έγκρισής του από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Άρα τα Σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων: α) ποδοσφαίρου (Ρίου, Βραχνεΐκων, Σαραβαλίου, Ζαρουχλεΐκων, Μιντιλογλίου, Ροϊτίκων, Πετρωτού) β) κλειστά γήπεδα καλαθοσφαίρισης-πετοσφαίρισης (Ροϊτίκων και Παν. Αλεξιώτισσας) γ) στίβου (στο συγκρότημα Λαδόπουλου), δ) ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής (στο συγκρότημα Λαδόπουλου), κατά την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022, πρέπει να απευθυνθούν ηλεκτρονικά με αίτησή τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Τμήματος Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς (onap@otenet.gr) από 7 έως και 18 Ιουνίου 2021.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική κατάθεση της αίτησης, τα σωματεία μπορούν να υποβάλλουν αίτηση είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας (Αρ. Συσκ. Τηλ/τυπίας: 2610-342270) είτε στο Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, που βρίσκεται στην οδό Ι. Ρίτσου (Βοηθ. Παμπελοποννησιακού Σταδίου), τηλ. επικοινωνίας: 2610 313404, 2610 641708, , και ώρα 08:00 π.μ.-1:30 μ.μ.

Νέα Σωματεία ή Σωματεία που έχουν αλλαγές στο καταστατικό τους υποχρεούνται να φέρουν αντίγραφό του. Τονίζεται ότι τα σωματεία θα πρέπει οπωσδήποτε να καταθέσουν αίτηση για να δικαιούνται χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων”.