«Κίνδυνος» για όσους δεν έχουν κάνει τις διαδικασίες, τα εγγεγραμμένα σωματεία στην Αχαΐα!

Ιδιαίτερα σοβαρό είναι το θέμα της εγγραφής των Αθλητικών Σωματείων στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Όπως φαίνεται και από τη λίστα που είναι αναρτημένη, μόλις 33 ομάδες έχουν ολοκληρώσει τη σχετική διαδικασία.

Οι υπόλοιπες ακόμα δεν έχουν εγγραφεί ή δεν έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους και ο κίνδυνος είναι ορατός να μην έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θυμίζουμε ότι πέρσι υπήρξε παράταση για τους συλλόγους και για αυτό δεν ίσχυσε ο συγκεκριμένος κανονισμός, ωστόσο φέτος είναι πιθανό να μην δοθεί η διευκόλυνση αυτή φέτος, μετά τη δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη που παρεμβαίνει στο «αυτοδιοίκητο» της ΕΠΟ.

Αν κάτι τέτοιο βέβαια συμβεί θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ Κατηγορίας, με τους συλλόγους που δεν έχουν προχωρήσει στη διαδικασία να καλούνται να το κάνουν το συντομότερο δυνατόν.

Τα σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι:

Σούπερ Λιγκ 2: Παναχαϊκή
Γ΄ Εθνική: ΑΠΣ Πάτραι
Α΄ Κατηγορία: Πήγασος Μπεγουλακίου, Δόξα Παραλίας, Αετός Πατρών, Παναιγιάλειος, Πολύτεκνος, Άρης Πατρών, Α.Ε. Πάτρα 2005, Δίας Σαραβαλίου, Πανιώνιος/Αχιλλέας, Ατρόμητος Πατρών, Αχαϊκή, Ατρόμητος Λάππα, Απόλλων Εγλυκάδας, Αναγέννηση Ψαθοπύργου,
B΄ Κατηγορία: Α.Ε. Αιγίου, Αναγέννηση Πατρών, Άτλας, Αετός Ρίου, Αχιλλέας Καμαρών, Φαραϊκός, ΑΠΟ Αρόης,
Γ΄ Κατηγορία: Αστέρας Λεοντίου, Καμίνια, Ερμής Σαραβαλίου, Ολυμπιακός Πατρών, Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων, Δάφνη Πατρών, Πετεινοί,
Ακαδημίες-Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Αίολος Αγυιάς, Λύκοι Αιγιάλειας, Λύκοι Διακοπτού.