“Καθάρισε” ο Μαρουκάκης για την Καλλιθέα

Με νέο προπονητή, το Γιάννη Τάτση, παρουσιάστηκε και η Καλλιθέα στον Ασπρόπυργο. Σκόραρε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και γρήγορα διαμόρφωσε το 0-3, κάνοντας την πρώτη της νίκη, μετά από δύο ισοπαλίες. Ο Ασπρόπυργος είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό και χωρίς γκολ.

Μετά από τρεις αγωνιστικές έχουν μπει 20 γκολ στα 15 παιχνίδια, με την Καλλιθέα να γίνεται η πρώτη ομάδα, που πέτυχε τρία. Έξι από τα 20 γκολ έχουμ μπει στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Σάκης Κανούλας πέτυχε το νικητήριο γκολ της Σαντορίνης 2020 και έφτασε τα 40 στην Γ’ Κατηγορία (παλιά Γ’ Εθνική και Football League τώρα). Έχει ακόμα ένα γκολ στη Super League και 11 στην Β’ κατηγορία.

Ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής, Ματθαίος Μαρουκάκης σκόραρε σε επαγγελματικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Καλλιθέας για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια. Ο Μαρουκάκης έφτασε τα 40 γκολ με τη φανέλα της Καλλιθέας σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς έπαιξε και πέρσι στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική. Είχε πετύχει 38 από το 2008 ως το 2013, που έφυγε για τον Πανιώνιο, και έβαλε άλλα δύο στον Ασπρόπυργο.