Και επίσημα στην Athens Kallithea FC ο Γιώργος Μουστακόπουλος

Και επίσημα στο δυναμικό της Athens Kallithea FC, είναι ο Αχαϊός πρώτην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Γιώργος Μουστακόπουλος, με την ανακοίνωση της ομάδας να αναφέρει τα εξής :

Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού μέσου Γιώργου Μουστακόπουλου με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Μουστακόπουλος, 24, είναι πρώην διεθνής με τις ομάδες νέων της Ελλάδας και μετράει 116 συνολικά συμμετοχές στη Super League 2 αγωνιζόμενος με την Παναχαϊκή, την ΑΕΚ Β, και τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει πραγματοποιήσει και τρεις συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.

Γεννημένος στην Πάτρα, ο Μουστακόπουλος αναδείχθηκε μέσα από την τοπική ομάδα της Παναχαϊκής, μετρώντας 73 συνολικά εμφανίσεις εκεί σε διάστημα τεσσάρων σεζόν, και εξασφάλισε μεταγραφή στην ΑΕΚ το καλοκαίρι 2021.

Στη διάρκεια των σεζόν 2021/22 και 2022/23, ο Μουστακόπουλος πραγματοποίησε μία συμμετοχή στη Super League 1 και δύο εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδος με την πρώτη ομάδα, ενώ μέτρησε και 30 συμμετοχές στη Super League 2 με τη δεύτερη ομάδα.

Ο Μουστακόπουλος υπέγραψε στον Απόλλωνα Σμύρνης τον Ιανουάριο 2023, μετρώντας 17 συμμετοχές στο δεύτερο μισό της Super League 2 2022/23, συνεισφέροντας στην κατάκτηση της τρίτης θέσης για την ομάδα.

Ως διεθνής, ο Μουστακόπουλος μετράει τρεις συνολικά συμμετοχές για τις Εθνικές Ελλάδος Κ20 και Κ21.

Καλωσήρθες, Γιώργο.