Κερδίζει χρόνο με τις προσφυγές η Παναχαϊκή

Δεκτό έγινε το αίτημα της Παναχαϊκής, όσον αφορά τις προσφυγές των Άλμπερτ Μπρους, Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, Θανάση Πινδώνη και Γιώργου Λαμπρόπουλου.

Με απόφασή του, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ παραπέμπει τις αιτήσεις των τεσσάρων ποδοσφαιριστών ενώπιον του καθ’ ύλη αρμοδίου Διαιτητικού Δικαστηρίου σε τριμελή σύνθεση, όπως είχε ζητήσει ο νομικός εκπρόσωπος της Παναχαϊκής, Χάρης Γρηγορίου στην τελευταία εκδίκαση της υπόθεσης.

Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Παραπέμπει την αίτηση του Albert Bruce κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ενώπιον του καθ’ ύλη αρμοδίου Διαιτητικού Δικαστηρίου σε τριμελή σύνθεση.

-Παραπέμπει την αίτηση του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ενώπιον του καθ’ ύλη αρμοδίου Διαιτητικού Δικαστηρίου σε τριμελή σύνθεση.

-Παραπέμπει την αίτηση του Αθανασίου Πινδώνη κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ενώπιον του καθ’ ύλη αρμοδίου Διαιτητικού Δικαστηρίου σε τριμελή σύνθεση.

-Παραπέμπει την αίτηση του Γεωργίου Λαμπρόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ενώπιον του καθ’ ύλη αρμοδίου Διαιτητικού Δικαστηρίου σε τριμελή σύνθεση».