Κοζάνη: Συνεχίζει και τη νέα χρονιά ο Κερλίδης

Απόλυτα επιτυχημένη η παρουσία του Γιάννη Κερλίδη στον πάγκο της Κοζάνης γι αυτό και η διοίκηση έσπευσε να συμφωνήσει μαζί του για τη νέα σεζόν.

Ο Ημαθιώτης τεχνικός ανέλαβε την ομάδα στις 29 Απριλίου και έκτοτε είχε τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, τερματίζοντας στην 5η θέση του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Αναλυτικά:

«Το Φ.Σ. Κοζάνης βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Κερλίδη και για τη νέα ποδοσφαιρική Χρονιά!

Η ανανέωση της συνεργασίας είναι αποτέλεσμα της πίστης της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, σοβαρότητας, εργατικότητας και επαγγελματισμού που διακρίνει τον προπονητή Γιάννη Κερλίδη, καθώς επίσης και επιβράβευση των κοινών προσπαθειών και προγραμματισμού στους πολύ δύσκολους στόχους που του είχαν τεθεί αναλαμβάνοντας την ομάδα, που με πίστη και όραμα υλοποιήθηκαν επιτυχώς την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, ενώ ήδη έχει αρχίσει ο προγραμματισμός για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Η διοίκηση εύχεται υγεία πάνω από όλα, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα μας και αφοσίωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί».