Κοροϊδία για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές: Διευκρίνιση από την ΕΠΣ Αχαΐας

Aρκετοί ποδοσφαιριστές τόσο από την Πάτρα, όσο και από την Αιγιάλεια μας έστειλαν πρωί πρωί τα παράπονά τους, όσον αφορά τη διαδικασία με τα rapid test που γίνονται στην Αγυιά και στο Αίγιο. Η διαδικασία αφορούσε μόνο εμβολιασμένους αθλητές και όχι ανεμβολίαστους, κάτι που δεν είχε διευκρινιστεί και πολλοί ποδοσφαιριστές πήγαν χωρίς λόγο σήμερα το πρωί, δεχόμενοι την άρνηση.

Mε νεότερη ανακοίνωση της η ΕΠΣ Αχαΐας διευκρίνισε πως τα αποτελέσματα των rapid test που διενεργούνται ήδη από συνεργείο του ΕΟΔΥ στην Πλατεία Ντε Μιράντα, έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής θα έχουν διαγνωστικό χαρακτήρα καθώς προς το παρόν δεν δηλώνονται στην πλατφόρμα.

H ανακοίνωση: « Ενημερώνουμε τους αθλητές των ομάδων που ανήκουν στην Ένωσή μας ότι μπορούν την Παρασκευή 8/10 και ώρα 9:00π.μ. έως 14:00 μ.μ., στην πλατεία Μιράντα, έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής, Θύρα 1,να προσέλθουν να κάνουν δωρεάν rapid test έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Απαιτείται να έχουν μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Για αυτήν την εβδομάδα θα έχει διαγνωστικό χαρακτήρα θετικό ή αρνητικό. Προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα ώστε να μπορέσουμε να ανεβάσουμε τα αποτελέσματα στην πλατφόρμα (gov.gr). Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση για την επόμενη εβδομάδα.

Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε που θα βρίσκεται το συνεργείο για την διενέργεια των test. Για τις ομάδες της Αιγιάλειας, οι αθλητές μπορούν να προσέρχονται στο οίκημα του παλιού ΙΚΑ του Αιγίου, καθημερινά πρωί και για τον ίδιο λόγο, για τις ομάδες της Δυτικής Αχαΐας, στο πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη, καθημερινά πάντα πρωί».