Η Παναχαϊκή υποδέχτηκε τα Χανιά στην Πάτρα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 0-0, για την 16η αγωνιστική της Super League 2.
Με αυτή την ισοπαλία, η ομάδα της Πάτρας ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της, τον Παναργειακό. Οι Κρητικοί βρέθηκαν στην 7η θέση με 14 βαθμούς.
Το ματς
Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες φάνηκε να μπήκαν με επιθετική διάθεση, δημιουργώντας ευκαιρίες εκατέρωθεν, με την πρωτοβουλία κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, να είναι μοιρασμένη και στους δύο.
Τα Χανιά ωστόσο ήταν αυτά που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, στο 3΄ο Κόλα έκανε ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει τον Στογιάνοβιτς, που μπλόκαρε με άνεση.
Οι γηπεδούχοι φρόντισαν να απαντήσουν με δικιά τους καλύτερη ευκαιρία. Στο 5’, μετά από μια εξαιρετική κούρσα του Μασούρα, ο ίδιος έκανε ένα σουτ, όπου βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καλογεράκη, με τους αμυντικούς των Χανίων να απομακρύνουν σε κόρνερ.
Ο ρυθμός της αναμέτρησης στην συνέχεια έπεσε, με την ομάδα της Πάτρας ωστόσο να συνεχίζει να δημιουργεί προϋποθέσεις για να πάρει θέση οδηγού στο σκορ.
Συγκεκριμένα ο Πετράτος στο 37ο λεπτό, έκανε μια σέντρα – σουτ από τα δεξιά, με τον Καλογεράκη να κάνει εντυπωσιακή εκτίναξη και να διώχνει την μπάλα. Αυτή η ευκαιρία ήταν και η τελευταία του πρώτου ημιχρόνου.
Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν… έλειψε το γκολ
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν όπως και στην αρχή του πρώτου. Με τα Χανιά να είναι αυτά που άνοιξαν πρώτα τον «χορό» των ευκαιριών.
Οι φιλοξενούμενοι, είχαν δύο ευκαιρίες μέσα σε 3 λεπτά. Η πρώτη ήταν στο 49’ με τον Κόλα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στο 52’ ο Μουνάφο έκανε ένα σουτ, με τον Στογιάνοβιτς να αποκρούει δύσκολα.
Οι γηπεδούχοι, είχαν και αυτοί με την σειρά τους, μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 56’, όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καστεγιάνο πήρε μια κεφαλιά και δεν κατάφερε σε κενή εστία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Καθώς, στο 77’ η ομάδα της Πάτρας είχε ακόμα μια φάση για να σκοράρει με τον Ζαμόρα να κάνει ένα σουτ από κοντά, ο Καλογεράκης του είπε «όχι». Με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να απαντά στο 83’, όπου ο Τσέλιος σε κενή εστία δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, στέλνοντας την άουτ.
Παναχαϊκή (Ανδριέλος): Στογιάνοβιτς, Πολ, Ζαμόρα, Τσακνής, Πανάγου, Παπατόλιος, Καστεγιάνο (89′ Κωστούλας), Πετράτος, Ελευθεριάδης (90+4′ Παπαηλίου), Μασούρας (73′ Σκόνδρας), Μαδριγάλ (73′ Χαλκιαδάκης)
Χανιά (Οφρυδόπουλος): Καλογεράκης, Γκοράνοφ, Λιάτσος (61′ Τσέλιος), Κυριακίδης, Μπάτζιος, Κόλα, Προβυδάκης, Μπαστιάνος (83′ Κωστανάσιος), Μπορταγκαράι, Μανουσάκης (75′ Πινακάς), Μουνάφο (61′ Λεμονής)