«Λευκή» ισοπαλία στο “Θ. Χρυσανθόπουλος”

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου και Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας μοιράστηκαν εντυπώσεις μένοντας 0-0 στον Άγιο Βασίλειο στο ντέρμπι του Γ΄ Ομίλου. Η ομάδα του Φίλιππα Σχοινά ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και είχε τις στιγμές της να προηγηθεί.

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Λάγκη από την άλλη πλευρά, πήραν τα ηνία στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και αυτοί δεν κατάφεραν για σκοράρουν.

Το φιλμ του αγώνα:

2′ Σουτ του Σπανού έδιωξε ο Τσάπαλος

4′ Από κοντά προσπάθεια του Κανέλλη αστόχησε

6′ Ακυρώθηκε γκολ του Ν. Τρίγκα ως οφσάιντ

8′ Σουτ του Κούστα η μπάλα πέρασε λίγο άουτ

33′ Ο Σπανός κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά, αλλά ο Λεπενιώτης βγήκε και μάζεψε έγκαιρα

35′ Διπλή φάση στο ίδιο λεπτό και για τις δύο ομάδες. Από τη μία πλευρά ο Ν. Τρίγκας από κοντά δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν αμαρκάριστος και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Λεπενιώτη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Σπανός σούταρε και πάνω στη γραμμή ο Α. Τρίγκας έδιωξε με το κεφάλι.

36′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αιγείρα/Ακράτα. Ο Σπανός αμαρκάριστος από κόρνερ του Κυρίκου έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με το κεφάλι

43′ Σουτ του Κούστα μπλόκαρε ο Λεπενιώτης

44′ Σουτ του Σπανού, μπλόκαρε ο Τσάπαλος

57′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό. Ο Μιχαηλίδης από τη μικρή περιοχή αφύλακτος έστειλε την μπάλα άουτ. Είχε κάνει ωραία ενέργεια ο Τσιάτο από τα αριστερά και σέντρα

60′ Καλή μπαλιά του Κούστα στην πλάτη της άμυνας, ο Μιχαηλίδης έτρεξε να προλάβει την μπάλα αλλά ο Λεπενιώτης διάβασε σωστά και έδιωξε

62′ Καλό φάουλ του Μιχαηλίδη, έδιωξε ο Λεπενιώτης

64′ Ασυνεννοησία στην άμυνα του Κεραυνού, ο Σπανός μπήκα «σφήνα» στη φάση, αλλά ο Τσάπαλος αντέδρασε σωστά

65′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό. Ο Σπανός μέσα από τη μικρή περιοχή σούταρε και έδιωξε δύσκολα ο Λεπενιώτης

85′ Ο Σπανός μπήκε από τα δεξιά σούταρε και ο Τσάπαλος έκανε τρομερή απόκρουση κρατώντας το μηδέν

Συνθέσεις:

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου (Π. Λάγκης): Τσάπαλος (88′ λ.τ. Κατσαμπέκης), Μαρκόπουλος (82′ Κασιώνης), Καραχανίδης (88′ Στασινός), Σπανογιάννης, Τρίγκας Α., Τρίγκας Ν., Κούστα, Ντόμας, Σπανός, Καρβούνης (46′ Τσιάτο), Μιχαηλίδης.

ΑΕ Αιγείρας/Ακράτας (Φ. Σχοινάς): Λεπενιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Μανθόπουλος, Μητρόπουλος (90+ Καραχάλιος), Παράνομος (85′ Αλέφαντος), Σπανός, Τσίμπιτσης, Ξύδης, Κανέλλης, Κυρίκος (72′ Παναγιωτόπουλος).