Με ιδανικό τρόπο συνεχίζει την πορεία του στον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας Αχαΐας το Λιμνοχώρι, το οποίο δείχνει αποφασισμένο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο από νωρίς στη σεζόν. Η ομάδα του χωριού πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη της, επικρατώντας εντός έδρας της Δάφνης Πατρών με 2-0, και παραμένει στην κορυφή με το απόλυτο των βαθμών.
Σκόρερ και πάλι ο… μικρός-θαύμα!
Το Λιμνοχώρι πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Νικολακόπουλου και Ντεράι, με τον πρώτο να συνεχίζει το απίστευτο ξεκίνημά του στη φετινή χρονιά. Ο Αλέξης Νικολακόπουλος, μόλις 16 ετών, έχει ήδη σημειώσει 5 γκολ σε 3 αγώνες, αποτελώντας τη βασική επιθετική αιχμή των «πρασίνων». Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει κερδίσει με το «σπαθί» του θέση βασικού και δείχνει ωριμότητα και αποτελεσματικότητα που σπάνια συναντάται σε τόσο νέο ποδοσφαιριστή.
Ιδανικό ξεκίνημα – 3 στα 3 με στιβαρές εμφανίσεις
Το Λιμνοχώρι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα:
Παναθηναϊκός Πατρών – Λιμνοχώρι 1-2
Φαραϊκός – Λιμνοχώρι 0-3
Λιμνοχώρι – Δάφνη Πατρών 2-0
Με 8 γκολ ενεργητικό και μόλις 1 γκολ παθητικό, οι «πράσινοι» παρουσιάζουν ισορροπημένο σύνολο, με συνοχή, επιθετική πολυφωνία και σταθερή αμυντική λειτουργία.
Η ομάδα δείχνει να έχει βρει ρυθμό και αυτοπεποίθηση, ενώ το νεανικό ρόστερ, με μπροστάρη τον 16χρονο Νικολακόπουλο, προσφέρει αισιοδοξία για το μέλλον. Ο προπονητής του συλλόγου βλέπει τους παίκτες του να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις, με πειθαρχία και ενέργεια, κάτι που αντικατοπτρίζεται πλήρως στα αποτελέσματα.







