Λύθηκε και επίσημα η συνεργασία με τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Πάρη Κωνσταντακόπουλο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ακολουθεί δήλωση του Πάρη Κωνσταντακόπουλου:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλο τον Οργανισμό της Παναχαϊκής, τους ανθρώπους της Διοίκησης και όσους εργάζονται για αυτήν, που μου έδωσαν την ευκαιρία να ανήκω σε μια απο τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Ευχαριστώ για την συνεργασία που είχαμε τον Βαλάντη, τον Χρήστο, τον Γιάννη, τον Αποστόλη, τον Λευτέρη, τη Βίκυ και τον Φίλιππο.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο της Παναχαϊκής που αγαπάει αυτή την ομάδα με περίσσιο πάθος και παρά τις πίκρες τόσα χρόνια, συνεχίζει να τη στηρίζει. Στον κόσμο αυτό αξίζουν μόνο χαρές.

Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές που σίγουρα προσπαθούν στο 100%. Είναι όλοι τους εξαιρετικά παιδιά με κίνητρο και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να βρει το δρόμο της.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κολώνες αυτής της ομάδας που δουλεύουν με συνέπεια και επαγγελματισμό προσφέροντας το καλύτερο σε αυτήν. Ευχαριστώ τους Γιάννη και Νίκο Λιαρομμάτη, τον Ανδρέα Νικολάτο, τον Βασίλη Συριόπουλο και τον Αηδόνη Νάτση.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλο το Προπονητικό team. Τον μέχρι πρότινος συνεργάτη μου Στέφανο Φραντσιόζα, τον Αιμίλιο Βελλή και τον Δημήτρη Κόμπλα. Είναι όλοι τους άνθρωποι που ανέλαβαν εξαρχής ένα δύσκολο έργο και δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτο τους!

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και στην αγαπημένη πλέον για μένα ομάδα της Παναχαϊκής να πετύχει τον φετινό της στόχο, με την βεβαιότητα ότι ο στόχος την επόμενη χρονιά θα είναι αυτός που αρμόζει στην ομάδα. Το Πρωτάθλημα! Καλή συνέχεια ομαδάρα μας. Νιώθω Υπερήφανος που υπήρξα μέλος σου και ήταν τιμή μου η συνεργασία με όλους τους ανθρώπους που προανέφερα και σίγουρα θέλουν το καλύτερο για την ομάδα!”