Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Λύκαινες Αιγιαλείας: Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν

Φωτογραφία αρχείου

Σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζονται οι Λύκαινες Αιγιαλείας, καθώς το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών αναμένεται να ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, με σέντρα προγραμματισμένη προς τα τέλη Οκτωβρίου. Η αγωνιστική δράση θα είναι φέτος ιδιαίτερα έντονη, καθώς οι ομάδες της Πελοποννήσου που θα συμμετάσχουν είναι περισσότερες από ποτέ, φτάνοντας τις 10. Υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα να χωριστούν σε δύο ομίλους, αν και ακόμα δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.

Οι Λύκαινες προπονούνται εντατικά τρεις φορές την εβδομάδα στο γήπεδο Πλαστήρα, υπό το φως των προβολέων. Στις προπονήσεις αυτές συμμετέχουν πολλά νεαρά κορίτσια από την ακαδημία του συλλόγου, που επιδεικνύουν ζήλο και ενθουσιασμό, προετοιμαζόμενες για την πρόκληση της νέας σεζόν.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αρκετά νέα κορίτσια της ακαδημίας πήραν το «βάπτισμα του πυρός» την τελευταία διετία και αναμένεται να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας και για τη νέα χρονιά. Η στρατηγική της ομάδας στηρίζεται σε ένα μίγμα νεαρών και έμπειρων παικτριών, με στόχο να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα.

Οι Λύκαινες Αιγιαλείας, μετρώντας ήδη οκτώ αγωνιστικές σεζόν, από την πρώτη τους συμμετοχή το 2016-2017, έχουν καθιερωθεί ως μία δυνατή παρουσία στο γυναικείο ποδόσφαιρο της περιοχής, με όραμα να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να διεκδικούν διακρίσεις.